Vloerkleden

Westwing heeft veel soorten en maten vloerkleden. Hoe je je vloerkleed moet behandelen hangt af van het materiaal en wat voor soort kleed het is.

 

Vloerkleed reinigen & onderhouden

Vooraf aan je aankoop is het belangrijk om te weten hoe je snel een vlek kan verwijderen en hoe je het vloerkleed het beste kan onderhouden. Vaak staan er al de nodige aanbevelingen bij het vloerkleed op de productpagina en aan de onderkant van het vloerkleed zelf. In onderstaand artikel helpen we je nog verder op weg met reinigings- en onderhoudsadvies:

Vloerkleed reinigen: zo werkt het!

 

Vloerkleed pluist

Bij wollen vloerkleden kunnen in de eerste weken van gebruik de nodige vezels of pluisjes loskomen. Dit heeft te maken met de methode van fabriceren.  Afhankelijk van het gebruik van het vloerkleed, zal het pluizen na loop van tijd steeds minder worden. Los of uitstekend draadje? Trek niet aan losse uiteinden, maar knip ze af met een schaar!

 

Vloerkleed uitrollen

Meestal worden vloerkleden opgerold naar onze klanten verstuurd om kreukels en vouwen te voorkomen. Bij het uitrollen is mogelijk het vloerkleed niet direct helemaal vlak op de vloer ligt. 

De beste manier om het vloerkleed glad te maken is het ondersteboven te leggen. Door zijn eigen gewicht zullen de kreukels en golven in een paar dagen vanzelf gladgestreken zijn.

 

Contact met Westwing

  • Messenger

    Stuur ons een Facebook bericht

  • +31 (85) 8889079

    Ma-Vr: 9:00-18:00 uur

  • Whatsapp

    Verstuur Whatsapp