Informatie in de productbeschrijving

Westwing Club-Sales

Wij proberen producten zo goed mogelijk te omschrijven om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om te kunnen beslissen. Mocht er informatie ontbreken over producten in een van onze campagnes, dan kun je de klantenservice bellen (maandag - vrijdag 9.00/18.00 uur). Mocht dat niet mogelijk zijn, dan raden we je aan om de afweging te maken om het artikel te bestellen, zelfs als niet alle vragen zijn beantwoord. Gezien de artikelen beperkt voorradig zijn en de campagnes van korte duur zijn, kan het zijn dat de campagne is afgelopen voordat we antwoord hebben van de leverancier en dat jij op die manier de sale misloopt.
 
Je loopt geen risico bij het aanschaffen van een product waar je niet geheel zeker van bent. Met 30 dagen retourrecht kan je het product geheel kosteloos terugsturen naar Westwing, als het niet naar wens is. Na het ontvangen van je retour, zullen wij het aankoopbedrag aan je terugbetalen. 
 

Westwing Shop

Bent je geïnteresseerd in een specifiek artikel, maar de productomschrijving geeft geen antwoord op al je vragen? Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen graag bij het vinden van de juiste informatie. Indien dat niet lukt, zullen ze het navragen bij de leverancier.

Contact met Westwing

  • Messenger

    Stuur ons een Facebook bericht

  • +31 (85) 8889079

    Ma-Vr: 9:00-18:00 uur

  • Whatsapp

    Verstuur Whatsapp