Café-stoelen

Café-stoelen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorCafé-stoelen

Zoek jij nog een aantal mooie stoelen voor in je woning? Heb je een café en kun je wel wat nieuwe stoelen gebruiken? Dan zijn café-stoelen waarschijnlijk de stoelen die je zoekt. Café-stoelen zijn lekker tijdloos en kunnen voor bijna elke leefruimte of activiteit gebruikt worden. Een veelzijdige stoel, die ook nog eens lekker zit en een mooie uitstraling heeft.

Café-stoelen gaan al jarenlang mee en voeren nog steeds de boventoon in diverse cafés, maar ook in veel woningen. Een café-stoel zet je weg in je keuken, maar kan ook prima in je woonkamer gepositioneerd worden. Café-stoelen zijn er in verschillende soorten en maten, en in dit artikel kun jij alle ins en outs lezen over café-stoelen.

Café-stoelen in je café

Uiteraard zijn café-stoelen geschikt als interieur voor je café. Het is aan jou wat voor soort café-stoel je wilt. Het is mooi als je een consistente sfeer aanbrengt, door één soort barkruk te plaatsen. Het is natuurlijk wel mogelijk om af te wisselen in design en model, omdat je natuurlijk barkrukken plaatst, maar ook café-stoelen voor aan de tafels. Er zijn een hoop moderne café-stoelen te verkrijgen, dus als je het bestaande interieur eens goed wilt vernieuwen, is dit zeker aan te raden!

Café-stoelen in je woonruimte

Café-stoelen zien we vaak terug in onze woonruimte en met name in de keuken zijn ze erg populair. Er zijn hippe, trendy en moderne café-stoelen te vinden, voorzien van een mooie houten zitting en rugleuning. Heerlijk ontspannen in je café-stoel dus! Het creëert daarnaast een gemoedelijke sfeer als er een aantal mooie café-stoelen rondom je eettafel staan. Een café-stoel kies je echter niet zomaar en daarom hebben we hier een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet.

  • Gestoffeerde stoel. Een echte ouderwetse stoel die je een fijn zitcomfort biedt.
  • Kunstleder stoel. Meestal wat moderner en luxueuzer. Mooi leer dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is en een lekker zachte ondergrond biedt.
  • Klassieke stoel. Lekker terug in de tijd met een klassieke stoel! Een absolute aanrader en kan, met de juiste inrichting, een trendy en hippe uitstraling geven. Een echte klassieke café-stoel is meestal donkerbruin van kleur, maar andere kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.