Cappuccino glazen

Cappuccino glazen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorCappuccino glazen

Waar start jij je dag mee? Veel mensen zullen deze vraag beantwoorden met het drinken van een lekker kopje koffie bij het ontbijt. Het is dé manier om wakker te worden. En wat is er dan beter om dit ritueel voort te zetten door het gebruik van mooie cappuccino glazen waarin je koffie op de juiste temperatuur blijft?

Dubbelwandige cappuccino glazen zijn geschikt voor verschillende soorten koffie. Door de grotere afmeting zijn ze ideaal voor cappuccino en het is leuk om het kleurverloop te zien in het glas. Je kunt er natuurlijk ook espresso of gewoon zwarte koffie uit drinken. Geen koffiedrinker? Ook voor theeliefhebbers zijn dit cappuccino glazen ideaal om langer van je drankje te genieten.

Thermoglazen

Brand jij je handen ook altijd aan een hete mok? En is jouw koffie altijd net iets te heet of juist te koud? Met thermoglazen is dat verleden tijd. Door de isolerende werking blijft je koffie of thee langer heet. Ook in de zomer zijn ze de perfecte glazen om je warme drank (of juist koele) uit te drinken! 

De voordelen?

  • Vanaf nu heb jij geen wijnglazen meer nodig. Koude dranken blijven namelijk ook langer koud in een dubbelwandig glas.
  • Bovendien zijn de cappuccino glazen gemaakt van hard glas, waardoor je ze dus gerust bij de rest van de vaat in de vaatwasser kunt zetten.
  • En heb je je koffie of thee toch koud laten worden? Geen probleem! De dubbelwandige glazen zijn zelf geschikt voor in de magnetron.

Handig weetje!

Thee laat vaak een bruinige aanslag na op het glas. Zonde van je mooie cappuccino glazen. Daarom een aantal handige huis-tuin-en-keukenmiddeltjes om aanslag te verwijderen. Je zult zien dat de aanslag binnen no time is verdwenen!

  • Gebruik zout bij het afwassen.
  • Schoonmaakazijn helpt ook bij theeaanslag.
  • Een scheut groene zeep, kokend water erbij en een nachtje laten intrekken.

Cappuccino glazen als mooie accessoires

Lekkere drankjes drink je beter uit een mooi glas. Dubbelwandige cappuccino glazen zijn niet alleen handig in gebruik, het is ook een leuke accessoires. Verstop ze dus niet achterin je keukenkastje, maar zet ze in de servieskast of bovenop een plank in de keuken.

Leuke tip:

gebruik het glas voor het serveren van een amuse of dessert. Dat geeft het gerecht meteen een aantrekkelijke uitstraling!

DIY: doe eens iets anders met je cappuccino glazen

Wil je jouw cappuccino glazen nog mooier maken? Er bestaat speciale glasverf waarmee je de glazen kunt versieren. Vraag in de hobbywinkel wel even na welke verf je precies nodig hebt, want niet alle verf blijft tijdens het afwassen op het glas zitten.

Vind het bij Westwing!

Laat je dagelijks inspireren door het online magazine van Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen! Hier vind je de nieuwste trends en styling tips & tricks om van jouw huis een uniek gedecoreerd huis te maken!

Selecteer daarna op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop jouw favoriete items, voeg deze hierna toe aan je winkelmandje en jouw cappuccino glazen en andere woonaccessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan.