Cd-kast

Cd-kast

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorCd-kast

Wanneer je een echte muziekliefhebber bent, zal je naar alle waarschijnlijkheid over een brede muziekcollectie beschikken. Hoewel de meeste muziek tegenwoordig digitaal wordt aangeboden, is er niks mooier dan het geluid van lp’s of cd’s uit de cd-speler. Om al je cd’s kwijt te kunnen, biedt een cd-kast de oplossing. Met cd-kasten heb je voldoende ruimte om al je cd’s netjes op te bergen, zodat deze niet in het zicht liggen.

Een cd-kast is echter niet alleen handig om je cd’s in op te bergen. Een cd-dvd-kast kun je namelijk ook gebruiken om je televisie op te zetten. Handig voor in de woon- of slaapkamer van je huis. Heb je te veel ruimte voor het aantal cd’s dat je hebt? Haal een rek uit de laden en berg hier andere spulletjes in op. Zo is een cd-kast multifunctioneel! Lees snel verder hoe handig een cd-kast is.

Een cd-kast voor in de woonkamer

Vaak wordt een cd-kast van hout gemaakt, wat een sfeervolle uitstraling heeft. Net zoals een houten vloer of tafel dat bijvoorbeeld ook hebben! Wanneer je voor een cd-kast in je woonkamer kiest, is het belangrijk dat het uiterlijk van de cd-kast aansluit bij de rest van je meubels. Wil je liever geen kast, kies dan voor een speciaal wandrek waarin je de cd’s kunt opbergen.

Het fraaie van een wandrek is dat je cd’s met dit opbergsysteem zichtbaar blijven. Je kunt de cd’s op kleur sorteren in het wandrek, wat een speels effect geeft. Dit kan ook als je kiest voor een open wandkast, in plaats van een gesloten cd-kast. Zet de cd’s netjes naast elkaar in de open wandkast, om zo een sfeervolle wand te creëren.

Tips: maak je cd-kast sfeervoller

Van zichzelf is een cd-kast vaak een tikkeltje eenvoudig. Zeker als je de cd-kast in je woon- of slaapkamer wilt gebruiken, kan wat opleuken daarom geen kwaad. Wanneer je een houten cd-kast aangeschaft hebt, is het belangrijk om het landelijke en sfeervolle van de kast te behouden.

Accessoires die je met hout kunt combineren zijn bijvoorbeeld:

  • Gezellige potjes met een paar kleine plantjes erin.
  • Zilveren accessoires zoals een klokje of kandelaars (romantisch in de slaapkamer).
  • Kleine waxinelichtjeshouders in verschillende kleuren.

Zeker de kaarsenstandaarden en waxinelichtjeshouders kunnen in de avonden voor een warme sfeer zorgen als je tv op de cd-kast aanzet en de lichtjes aansteekt. Laat de romantische avond maar beginnen!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.