Champagnekoeler

Champagnekoeler

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorChampagnekoeler

Heb je iets groots te vieren? "Zet de champagne maar vast koud", klinkt er vaak uit de monden van de gasten. Je rent naar de koelkast of de vriezer om je champagne er kwijt in te kunnen. Je kunt echter niet zo gauw plek vinden vanwege al het eten en drinken dat je in de koelkast en vriezer hebt gestald. Doe eens chique, schaf een champagnekoeler aan!

Bij elke gelegenheid pak je het vanaf nu lekker groots en luxues aan. De champagnekoeler in huis is niet alleen erg praktisch; je maakt er ook nog eens echt de blits mee!

Bling bling

Met de champagnekoeler haal je direct een stijlvol woonaccessoire in huis, om jouw flessen met drank te koelen. De champagnekoeler is voornamelijk gemaakt van chroom, aluminium of metaal. Deze drie materialen zorgen voor een erg chique ogend, glimmend voorwerp in huis, waarmee je direct de aandacht trekt. De binnenkant is altijd gemaakt van aluminium, vanwege de geleiding van dit materiaal. Je legt de champagnefles in de champagnekoeler, voegt een berg ijs toe en je kunt nog lang genieten van een ijskoud glaasje champagne!

Baad in luxe!

Jouw gloednieuwe champagnekoeler past prima bij jouw nieuwe set kristallen wijnglazen of champagneglazen. Stal alles lekker op de eettafel uit als je iets groots te vieren hebt, zoals een bruiloft of een andere mijlpaal in je leven. Dit geheel komt het best tot zijn recht in een modern, strak interieur. Dek de hoogglans tafel met mooi glazen servies, chroom klassiek bestek en servetten in wit of wit met zwart, met als paradepaardje jouw champagnekoeler in het midden van de tafel. Je bent de koningin te rijk!

Voor elke gelegenheid!

Niet alleen in een strak interieur past de champagnekoeler perfect. Zet de champagnekoeler ook in met feestdagen als Kerst of Pasen. Laat de vrolijke kleuren van de tafeldecoratie reflecteren op de champagnekoeler, zodat de vrolijke kleuren van de tafel in elk aspect terugkomen. Creëer een eenheid voor elke gelegenheid!

Originele interpretatie

Heb je geen champagne om te koelen, maar vind je de champagnekoeler toch helemaal geweldig? Vul de champagnekoeler met een gezonde portie fruit! Citrusvruchten, bananen, appels; laat de rijkheid aan kleuren zegevieren in jouw champagnekoeler van chroom of aluminium. Deze originele interpretatie van de champagnekoeler trekt de ogen van jouw gasten direct naar het fruit en je wordt becomplimenteerd op jouw originaliteit. De champagnekoeler is dé praal op jouw tafel!

Heb je dus iets te vieren of houd je simpelweg van design en eyecatchers in huis? Met de champagnekoeler ben je voor allebei aan het juiste adres! Verrijk ook jouw interieur met de chique champagnekoeler!