Chesterfield meubelen

Chesterfield meubelen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorChesterfield meubelen

Engeland, het land van het nette taalgebruik en de typische Britse tongval, van de oude mythes en Vikingen en het land van de grote klassieke landhuizen met statige tuinen en chique doch klassieke interieurs. Wat zeker niet mag ontbreken in dit rijtje zijn de welbekende en zeer karakteristieke Chesterfield meubelen. Deze meubelen ademen de Engelse sfeer en stralen klasse en netheid uit.

Is Engeland een favoriete droombestemming van jou? Of hou je van de elegantie en klassieke stijl van het land, maar heb je geen idee hoe je deze in huis kan halen? Lees dan gauw verder en ontdek de Chesterfield meubelen en het Chesterfield interieur. En wie weet heb jij binnenkort wel een mooie, klassieke, zwarte bank in jouw kamer staan.

Moderne kwaliteit voor jou

Chesterfield meubelen zijn misschien wel het bekendste stukje Engels interieur dat we kennen. De lederen bekleding, die strak en rimpelloos over de kussens van de bank is heengetrokken, en het moderne karakter van Chesterfield meubels, dat wordt gemixt met een klassiek patroon van halfdiepe gaten, zorgen voor een karakteristieke en klassieke sfeer in jouw woonkamer. De klassieke bruine kleur, maar ook de het zwart en zelfs het wit spreken enorm tot de verbeelding.

The finishing touch

Om het Chesterfield interieur in jouw huis, bestaande uit allerlei soorten Chesterfield meubelen, de finishing touch te geven, is er zelfs Chesterfield behang. Het traditionele patroon met de halfdiepe gaten komt hiermee ook terug aan je muur. Het behang is te vinden in de klassieke kleuren, zoals bruin en zwart, maar ook trendy en fellere kleuren zoals rood, roze en lila. De sfeer die jouw woonkamer ademt na het behangen, is puur klassiek of heeft net dat vleugje eigentijdsheid door de opvallende kleuren.

Chesterfield meubelen in overvloed

Aan de hand van de Chesterfield meubelen en het behang kun jij dus de gehele woonkamer inrichten. Jouw interieur ademt Engeland: modern klassiek, strak, net en eigenzinnig. Om je een beeld te kunnen geven van het grote aantal Chesterfield meubelen, is hier een greep uit het assortiment:

  • De bank – Klassiek bruin of zwart, maar zelfs ook in het oogstrelende wit
  • Het bureau – Strak gelakt, bruin van kleur en met talloze opbergmogelijkheden
  • De hocker – Een welkome aanvulling op je bank of stoel voor ultiem comfort
  • De stoel – Even alleen genieten van jouw eigen stukje klassiek Engeland

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.