Computerkast wit

Computerkast wit

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorComputerkast wit

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een computer in huis. De een zet de computer in een werkkamer, de ander kiest ervoor om een computer in de woonkamer te zetten. Waar in huis heb jij de computer staan? Met een computerkast van wit hout is het mogelijk om de computer uit het zicht te doen verdwijnen. Daarbij bieden deze kasten vaak voldoende opbergruimte voor je administratie, computer- of bureauaccessoires.

Een computerkast van wit hout vormt een functionele en goed uitziende toevoeging aan je interieur. Zeker in de woonkamer is het geen pretje om steeds tegen het zwarte scherm van je computer aan te moeten kijken. Je kunt vanzelfsprekend ook voor een kast in een andere kleur kiezen, als dit beter bij je interieur aansluit, maar wit is heel neutraal, stijlvol en eist de aandacht niet op. Lees snel verder wat de voordelen van een computerkast in wit voor jou kunnen zijn.

Altijd zicht op je kinderen met een computerkast van wit materiaal

Een computer heeft voor- en nadelen. Zeker voor kinderen is het niet altijd veilig om zonder toezicht gebruik te maken van de computer. Dit is voor veel ouders de reden om de computer beneden in de woonkamer te zetten. Een computerkast wit hout heeft in dit geval een aantal voordelen:

  • Je hebt altijd zicht op je kind als hij of zij achter de computer zit.
  • Is je kind uitgespeeld? Laat de computer verdwijnen achter de doorklapdeuren van de computerkast.
  • Wanneer je zelf niet thuis bent, kun je de computerkast vaak op slot doen. Zo voorkom je met een computerkast van wit hout dat je kinderen gevaar lopen op het internet, of dat zij ongewenste programma’s op je computer installeren.

Een computerkast wit hout in je interieur verwerken

Een computerkast van wit hout heeft een natuurlijke en landelijke uitstraling, wat goed past bij een klassiek interieur. Je kunt ook kiezen voor een computerkast in hoogglans wit, wat juist beter bij een moderne inrichting past. Welk model computermeubel krijgt jouw voorkeur?

De computerkast van wit hout bestaat vaak uit een aantal laden en planken. Op de planken heb je ruimte voor een scanner of printer en de laden kun je gebruiken voor het opbergen van je administratie in de computerkast. Meet van tevoren de hoogte en breedte op van de apparaten je wilt hebben in je computerkast. Wit hout zorgt voor een lichte uitstraling, wat het fijn werken maakt achter je computer. Je kunt dit combineren met een aantal accessoires op de planken van de computermeubel. Denk aan fotolijstjes, een beeldje of kandelaars.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.