Containers

Containers

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorContainers

Ja, wie het woord container hoort, denkt in de eerste plaats aan grote binnenvaartschepen en vuile havenfaciliteiten. Eigenlijk betekent het woord ‚container’ gewoon een opbergplaats en de containers die wij bedoelen worden veelal gebruikt om al onze favoriete spullen in op te bergen. En omdat je vaak veel spullen in huis hebt, zijn containers onmisbaar in huis – of het nu een kist, doos of rolcontainer is!

Komt je dit bekend voor? In de badkamer verzamelen zich douche gels, body lotions en nagellakken, op kantoor post-its, blokken en pennen, en in de kinderkamer knuffels auto's en ander speelgoed. Hiervoor heb je containers nodig. Containers zijn in unieke designs beschikbaar en voor elke mogelijke situatie en voor elke kamer, zodat je geen saai exemplaar hoeft neer te zetten.

Containers in de badkamer

Dozen of kleine mandjes voor je gehele cosmetica collectie, dat zich over de jaren heen in elke badkamer ophoopt, zijn meestal gemaakt van kunststof. Zo weet je zeker dat het water in de badkamer het materiaal niet beschadigd en de containers of de inhoud niet verpest. Omdat voor velen de badkamer echter een oase van rust is en kunststof daar niet zo goed bij past, zijn er ook producten gemaakt van natuurlijke materialen zoals:

 • Rotan;
 • Sisal;
 • Waterhyacint.

Hoewel deze bijzonder mooi zijn, moet er wel op gepast worden dat ze niet nat worden en het water ze niet verzacht en laat rotten. Dus deze moeten zeker niet onder de wastafel of op de badrand geplaatst worden, en na het douchen of baden moet de luchtvochtigheid door goede ventilatie gecompenseerd worden!

Containers in het kantoor

Heel populair is de rolcontainer voor het kantoor.

 • In deze praktische kleine kasten met veel lades kunnen alle kantoorbenodigdheden, bestanden en mappen comfortabel en stijlvol worden opgeborgen.
 • En aangezien de rolcontainer op vier beweegbare wielen staat, kan deze overal worden opgeborgen, onder het bureau of in een niche en uitgetrokken worden wanneer nodig.
 • En wie denkt dat rolcontainers niet mooi zijn heeft het mis. Er zijn prachtige modellen van bijvoorbeeld generfd hout die een mooi contrast vormen met het vaak monotone grijze gebied.

Met deze containers kan het saaiste kantoor er veel netter en mooier uitzien!

Containers in de kinderkamer

Containers voor het opbergen van speelgoed mogen in geen enkele kinderkamer ontbreken. Van vliegende poppenkleertjes tot houten trein onderdelen, knikkers, auto’s, bouwstenen, knuffels, Lego stukken en Playmobil T-Rex figuren of My little pony-magic accessoires: de kamer van een kind staat vol met de meeste verschillende speeltjes en dit neemt met Kerstmis, Pasen en verjaardagen alleen maar toe.

Een oplossing zoals mooie containers waarin snel alles opgeborgen kan worden is belangrijk zodat de kamer er weer netjes uitziet. Aangezien er containers in de mooiste kleuren en designs beschikbaar zijn is er voor iedere kinderkamer wel wat bij. En niemand zal ooit raden hoe het er eerder uitzag.

Containers in de slaapkamer

Ook de opvouwbare stoffen manden voor sokken, lingerie en haar accessoires in de slaapkamer zijn containers.

 • Deze containers zijn meestal van binnen versterkt met karton;
 • En kunnen in de kledingkast met vrolijke of romantische bloemmotieven een leuke sfeer creëren.

Als je een kledingkast zonder laden, of geen dressoir, of gewoon een uitgebreide collectie van van kleding en accessoires hebt, dan kan je niet zonder deze praktische containers.

Iets groter, en helaas ook wat minder decoratief zijn containers voor de was of wasmanden. Zeer georganiseerde mensen kunnen meteen meerdere containers kopen voor de verschillende wassen terwijl andere mensen alles in een container gooien en de was dan op de wekelijkse wasdag sorteren. Als je niet tevreden bent met een saaie plastic emmer;

 • Dan zijn er ook mooie containers van metaal;
 • Of kisten van rotan beschikbaar.

Containers in de woonkamer

Ook in de woonkamer hebben we opslagruimte nodig voor onder ander fleece dekens, tijdschriften of seizoensgebonden decoratie. In de woonkamer wil je echter niet dat er veel containers staan en daarom zijn er slimme oplossingen zoals de TV tafel kist!

 • Als de deksel is dichtgeklapt is dan dient het als een opslagruimte en ziet er nog steeds geweldig uit
 • Klapt je de deksel omhoog, dan heb je meteen alles bij de hand!

Een ding is zeker: Terwijl containers misschien saai klinken, zijn ze sluwe oude honden! Containers brengen orde en flair in ieder huis!

Vind het bij Westwing!

Ben je op zoek naar meer praktische woonaccessoires? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw containers en overige woonaccessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan. Ideaal toch?

Vergeet verder ook niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Hier vind je de nieuwste trends en styling tips & tricks om van jouw huis een uniek ingericht huis te maken.