Cotton Lights

Cotton Lights

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorCotton Lights

Cotton Lights verkoopt vrolijke lichtjes met duizenden kleurencombinaties om jouw woonkamer een frisse look te geven, het kantoor op te peppen, sfeer te geven aan jouw favoriete plekje of je kan de lichtjes ook als nachtlampje gebruiken in de kinderkamer. In eerste instantie wil Cotton Lights met hun gezellige lampjes een geweldige sfeer creëren. Licht en kleur2 dingen die meteen een glimlach op ieders gezicht toveren.

Cotton Lights heeft een hart voor de natuur. Het merk draagt een steentje bij aan het milieu door 100% organische producten te produceren en werkt daarnaast op een sociaal verantwoordelijke manier. Zo dragen de lampjes o.a. het CE veiligheidscertificaat.

Waarom zijn Cotton Lights Fairy Lights anders?

Je zou kunnen zeggen dat de lichtjes van Cotton Lights de volgende generatie van fairy lights zijn, maar er komt zoveel meer bij kijken. Het is een prachtig gemaakt lichtsnoer van sfeer verbeterende balletjes die je in elke gewenste kleur en lengte kunt bestellen. Het gaat helemaal om welke sfeer je ermee wilt creëren.

Of je nu gezellig op de bank wilt kruipen op een donkere winteravond, of iets speciaal wilt voor een zomers feestje – Cotton Lights Fairy Lights creëren de perfecte stemming.

Cotton Ball Lights

De waarden van Cotton Lights – een positieve supply chain voor iedereen

Cotton Lights gelooft in de kracht van kleur en sfeer, maar boven alles geloven ze in eerlijke salarissen voor hun medewerkers.

  • De lichtsnoeren van Cotton Lights worden vakkundig en met de handgemaakt in Thailand. Met de aankoop  van een van hun producten steun  je een hele community in Thailand. Een win-win situatie voor iedereen dus.
  • Alle medewerkers hebben een verzekeringspolis die ervoor zorgt dat ze ook betaald krijgen als ze voor welke reden dan ook niet meer kunnen werken.

Cotton Lights is dan ook trots op de goede arbeidsomstandigheden die ze hun personeel kunnen aanbieden. Hun “kantoor” is opgezet met de hulp van het Thaise overheid project OTOP dat kleinschalige duurzame projecten ondersteunt.

It´s good to do good.

Cotton lights voor in je achtertuin

Mooie lichtslingers misstaan nooit, zeker niet wanneer je extra sfeer wilt creëren op je terras of balkon.

  • Hang cotton lights bijvoorbeeld op tussen twee bomen. Leuk voor tijdens een heerlijk lange zomerse avond, maar ook een mooie en sfeervolle touch tijdens een huwelijksfeest.
  • Of drapeer de cotton lights over de tafel, tijdens een feestelijk etentje.
  • Daarnaast kan je een lichtsnoer ook langs een raam bevestigen, om zo toch enige sfeer aan te brengen op je balkon of terras.

Ga voor een neutrale kleur op de cotton lights, zoals grijs, wit of taupe. Of kies lichtslingers met cotton lights in verschillende tinten. Geef zo je tuin of balkon, een speels accent in combinatie met natuurlijke materialen en lichte tinten.

Cotton lights ook leuk in je interieur

Maar naast dat cotton lights leven in je tuin kunnen brengen, kunnen lichtsnoeren ook je interieur verrijken. Want niet alleen tijdens Kerst moet je huis er gezellig uitzien, ook tijdens de zomermaanden kan je interieur wel sfeervolle elementen gebruiken.

  • Drapeer een snoer van cotton lights over een oude ladder en zet deze in de woonkamer. Zelfs wanneer de lampjes uit staan, stralen ze sfeer uit in je interieur.
  • Of bevestig een lichtsnoer om je bed, en maak je slaapkamer zo extra romantisch. Ga voor cotton lights in een warme kleur, voor een extra sfeervolle uitstraling.
  • Daarnaast kan je ook een lichtsnoer aan enkel wat haakjes bevestigen en zo een gezellige ambiance creëren boven de eettafel. Leuk ook voor feestelijke aangelegenheden in je huis.

Vind het bij Westwing

Ben je op zoek naar meer feestelijke woonaccessoires voor in je interieur of buiten op je terras? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw woonaccessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan. 

Vergeet verder ook niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Hier vind je inspirerende ideeën en styling tips & tricks om van je huis, een mooi feestelijk en sfeervol huis te maken.