Nodig je vrienden uit & ontvang €25

  • Stuur je uitnodiging naar vrienden

  • Je vrienden melden zich aan en ontvangen een voucher van €25

  • Jij ontvangt een voucher van €25 bij hun eerste aankoop

Mijn uitnodigingsvouchers

* De vouchers zijn gebonden aan een minimale bestelwaarde van € 100 op westwing.nl of westwingnow.nl en hebben een beperkte looptijd. Stuur de voucher alleen naar vrienden die verwachten dat u reclame in de vorm van een voucher ontvangt.

Waarom zou je Westwing aanbevelen?

Sluiten

Mijn uitnodigingsvouchers

Je hebt helaas geen vouchers

Nodig nu je vrienden uit en ontvang €25 voor aankopen op westwing.nl en westwingnow.nl

Jouw vrienden hebben zich helaas nog niet aangemeld bij Westwing

Nodig nu je vrienden uit en ontvang €25 voor aankopen op westwing.nl en westwingnow.nl

Wissel vouchers in

Hoe kan ik mijn vrienden uitnodigen voor Westwing?

Je vindt jouw persoonlijke verwijzingslink in je account onder "nodig nu uit".

Zit er een limiet aan het aantal vrienden dat ik kan uitnodigen?

Zeker niet! Hoe meer vrienden je uitnodigt, hoe meer vouchers je kan krijgen. Onthoud: het is niet mogelijk om vrienden uit te nodigen die op hetzelfde adres wonen als jij.

Waar kan ik mijn vouchers vinden?

Al je vouchers staan in je account bij "nodig nu uit".

Hoe kan ik een voucher inwisselen?

Tijdens het betalingsproces kun je eenvoudig een voucher selecteren en inwisselen bij een minimum bestelwaarde van €100.

Hoe lang is mijn voucher geldig?

Wanneer je vrienden zich aanmelden via jouw uitnodigingslink, ontvangen ze een €25 -voucher die 30 dagen geldig is. Wanneer ze hun eerste aankoop doen, ontvang je een €25 -voucher. Deze wordt toegevoegd aan je account. Je voucher is een jaar geldig.

Kan ik meerdere vouchers tegelijk gebruiken?

Nee, je kunt slechts een voucher per bestelling gebruiken.

Kan ik de voucher voor elke bestelling gebruiken?

De voucher kan alleen ingezet worden bij bestellingen met een bestelwaarde van minimaal €100.

Hoe weet ik dat iemand mijn link gebruikt heeft?

Je kan de geaccepteerde uitnodigingen bekijken onder "mijn uitnodigingsvouchers" bij "in afwachting". Ook ontvang je een e-mail wanneer je vrienden zich inschrijven bij Westwing via jouw link.

Om Westwing-vouchers te verdienen, hoeft je alleen maar je persoonlijke uitnodigingslink naar vrienden te sturen. Als een vriend op de link klikt en zich aanmeldt bij Westwing ontvangt hij of zij shoptegoed ter waarde van €25, die automatisch wordt ingewisseld bij zijn of haar eerste bestelling. De minimale bestelwaarde voor het inwisselen van een tegoedbon is €100. De voucher verschijnt automatisch op de betaalpagina bij de eerste aankoop en kan onmiddellijk worden ingewisseld.
Wanneer een van je vrienden de eerste bestelling voltooit, ontvang jij ook Westwing shoptegoed ter waarde €25 om in te wisselen bij je volgende bestelling. Je beschikbare saldo verschijnt automatisch op de betaalpagina in je Westwing.nl account. Als er geen tegoed is bijgeschreven, betekent dit dat je vrienden nog geen bestelling hebben voltooid.
Als je een bestelling annuleert of retourneert waarvoor tegoed is gecrediteerd, kan het shoptegoed niet opnieuw worden gebruikt. Het shoptegoed kan niet worden gecombineerd met andere vouchers en wordt niet bijgeschreven op de verzendkosten. Als je vrienden uitnodigt voor Westwing.nl ontvang je shoptegoed die je kunt inwisselen voor je volgende bestelling. Je kunt alleen vrienden uitnodigen die nog niet geregistreerd zijn bij Westwing en die niet op hetzelfde adres wonen als jijzelf. Indien dit niet het geval is, behouden wij ons het recht voor de bestelling te annuleren. Westwing vouchers kunnen slechts één keer worden gebruikt. Als je een bestelling annuleert of retourneert waarop de korting van een voucher is toegepast, kun je deze niet meer gebruiken. De vouchers zijn niet cumulatief en kunnen niet worden ingewisseld voor verzendkosten.


Klik hier om de voorwaarden van de wedstrijd te zien .