Damai hoeslaken

Damai hoeslaken

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDamai hoeslaken

Buiten is het koud en donker, maar binnen regeren het licht en de mooie, vrolijke kleuren. Zeker als je jullie slaapkamers binnenloopt, vallen de felle en vrolijke kleuren direct op. Dit is vooral het gevolg van het scala aan Damai hoeslakens die om de dekens van jou en je man en de kinderen heen zitten. Een beetje kleur in huis is je enige wens.

Heb jij nu net alle kapotte of oude hoeslakens weggegooid en heb je heel snel nieuwe nodig? Heb jij graag mooie en frisse kleuren in huis, maar heb je geen idee waar je dit soort hoeslakens kunt vinden? Lees dan gauw verder en maak kennis met een Damai hoeslaken.

Een regenboog bij jou in huis

Een Damai hoeslaken is er werkelijk in elke maat. Zowel voor tweepersoonsmatrassen met afmetingen van 200×200 cm als voor éénpersoonsbedden met een afmeting van 180×120 cm. Daarnaast is een Damai hoeslaken de meest kleurige variant van hoeslakens ter wereld. Werkelijk elke kleur die je in een regenboog kunt aantreffen is beschikbaar als het gaat om een Damai hoeslaken:

  • Rood: fel, eigenzinnig en ontzettend romantisch.
  • Blauw: om heerlijk bij weg te dromen.
  • Groen: natuurlijk en duurzaam.
  • Paars: voor de afwisseling.
  • En oranje: voor tijdens een WK en EK.

Stevigheid als basis

Een Damai hoeslaken wordt niet enkel geroemd om de variatie in kleuren die het merk levert. De textuur van de stof is misschien nog wel het beste staaltje dat een Damai hoeslaken je kan leveren. Jersey en percal zijn termen die je misschien niet direct linkt aan de textuur van een hoeslaken, maar deze weeftechnieken zorgen er wel voor dat het katoen of de badstof stevig en strak om je matras heen blijft zitten. Een Damai hoeslaken gaat hierdoor heel erg lang mee en kwaliteit voor jou is verzekerd.

Bereid je voor en sla toe!

Wil je nu dolgraag meer kleur in je huis? Ben je helemaal klaar met die steeds uitscheurende hoeslakens en kan het comfortabele vooruitzicht van soepel katoen of zacht badstof je wel bekoren? Dan is het een idee om een Damai hoeslaken aan te schaffen. Check eerst even de kleur van je slaapkamer voor een goed matchend hoeslaken en meet de maten van je matras op, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je een keuze moet maken in de winkel.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.