Damai sprei

Damai sprei

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDamai sprei

Zoek je nog een mooie sprei om je bed mee op te dekken? Met een Damai sprei straalt jouw bed als nooit tevoren en wordt het met stip het nieuwe oogappeltje van je slaapkamer. Wat is er nou fijner dan ’s avonds binnenlopen in een stralende slaapkamer, met een perfect opgemaakt bed? Creëer een mooi middelpunt in je slaapkamer en verrijk je slaapkamer met een mooie Damai sprei.

Een Damai sprei in je slaapkamer geeft je kamer een hele nieuwe look en zorgt voor een elegante en chique sfeer. Ben je ziek? Gaat het vriezen? Laat je Damai sprei dan lekker liggen. Heerlijk als een roosje onder een warme sprei slapen, en je batterij wordt weer helemaal opgeladen door middel van een goede nachtrust. Een beetje nachtelijk comfort is geen overbodige luxe natuurlijk.

damai sprei en dekbed grijs

Damai sprei: een lust voor het oog

Er zijn prachtige Damai spreien te verkrijgen van uitstekende kwaliteit. Een Damai sprei is te verkrijgen in bijvoorbeeld katoen en stof en is vaak voorzien van kleurtinten en patronen die voor rust zorgen in je slaapkamer. Je wilt een chique uitstraling creëren, en vaak doe je dat met eenvoudige samenstellingen van kleur en patronen. Je hoeslakens en dekbedovertrekken worden voorzien van een mooi en warm jasje. Een Damai sprei is geschikt voor een 1- en 2-persoons bed, maar ook voor bijvoorbeeld een lits jumeaux.

witte damai sprei op bed

Je bed opmaken met een Damai sprei

Een Damai sprei wordt gekenmerkt door sierlijkheid en elegantie. Effen kleuren, veel glans en vooral geen overbodige kleurtinten of blijmoedige patroontjes. Hoe zorg je voor een mooi opgemaakt bed in je slaapkamer? Hier vind je enkele tips.

  • Kies voor een bronskleurige sprei en creëer een warme en gemoedelijke sfeer in je slaapkamer.
  • Wil je een slaapkamer met wat meer pit? Kies voor een zwarte Damai sprei, eventueel aangevuld met wat witte of rode kussens. Laat wat andere zwarte accenten of accessoires naar voren komen en versterk het effect.
  • Wil jij dat je slaapkamer veel licht binnenlaat en een rustige en open sfeer uitstraalt? Kies dan voor een witte sprei.
  • Door het chique karakter van een Damai sprei is het leuk om dit geheel aan te kleden met bijvoorbeeld een klein bijzettafeltje of salontafeltje naast je bed, dat als nachtkastje fungeert.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.