Damai

Damai

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDamai

Wat is er fijner dan na een lange, drukke dag, ’s avonds onder fris, heerlijk geurend en mooi beddengoed te stappen en eenvoudigweg te kunnen relaxen, om zo de dag rustig van je af te kunnen laten glijden? Het wordt tijd om hierover te dromen – vervul deze wens en verwen jezelf met nieuw beddengoed. Prachtige patronen en kleuren creëren een mooie en magische sfeer in je slaapkamer. Met een nieuw beddengoed gun je jezelf een gezonde nachtrust en een goede start van de dag! Damai beddengoed slaapkamer

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardig en droomachtig beddengoed of lakens? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Hier vind je namelijk alles wat het welzijn binnen jouw vier muren nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan het mooie beddengoed en de lakens van topkwaliteit van Damai. Daarnaast vind je bij Westwing in verschillende thema sales woonaccessoires, decoratie en meubels. Laat je hierdoor verrassen en inspireren. Je zult er helemaal verliefd op worden! Struin rond, ontdek en vind – Nu bij Westwing.

Damai – Merk binnen de Arli Group

DamaiDe Nederlandse onderneming Damai is onderdeel van de Arli Group die zich ten doel heeft gesteld hoogwaardige, nieuwe trends en mooie materialen met elkaar tecombineren. Alles wat je nodig hebt om te kunnen dromen, vind je bij de Arli Group. Alle producten zijn stijlvol en overtuigen met hun bijzondere elegantie, lichtheid en schoonheid. Haal deze hoogwaardige en mooie stoffen in huis voor op jouw bed! Je zult niet alleen dromen door de mooie looks, maar je ook heerlijk voelen onder de prachtige materialen.

Damai beddengoed blauw

De ontwerpers van Damai laten zich door elementen uit de natuur, zoals bloemen en andere patronen, inspireren en leveren daarmee absoluut favoriete producten. Beddengoed die je nooit meer kunt missen! Verheug je nu alvast op je persoonlijke slaapkamerdroom, want die gaat met Damai in vervulling!

Damai – Nederlandse kwaliteitsproducten

Damai is trots op haar textiel-onderneming in Twente, wiens mentaliteit en traditie nog altijd in het merk geworteld zijn. Vandaar dat de missie van Damai ook zo eenvoudig klinkt: zij zal de productie van beddengoed met mooie stoffen, kleuren en ontwerpen altijd weer opnieuw uitvinden. Zo zal het naar bed gaan altijd een wonderbaarlijke ervaring blijven en je na een drukke dag de ontspanning bezorgen die je nodig hebt. Damai levert met zijn beddengoed en lakens wonderschone textiel-collecties, waarop men zich niet alleen in Nederland, maar ook internationaal kan verheugen.

Damai –Tijd voor verandering

Damai dekbedovertrek uil

Heb je zin in iets nieuws voor in de slaapkamer? Een frisse wind of even helemaal iets anders? Dat is geen probleem met het beddengoed van Damai. Je kunt steeds weer wisselen van patroon of kleur, wanneer je de oude zat bent. Er zijn zoveel verschillende kleuren en motieven, dat kiezen misschien een klein beetje lastig wordt.

Maak het kleurrijk! Verwissel dan bijvoorbeeld ook de gordijnen in een bijpassende kleur en je hebt een compleet nieuwe look in je slaapkamer. Of je nu op zoek bent naar een bloemenpatroon, ruiten of een dierenmotief, Damai levert het allemaal. Richt de slaapkamer in zoals het jou bevalt en maak het slapen en dromen net iets mooier, zodat je deze ruimte niet alleen betreedt omdat het moet, maar omdat het eenvoudigweg de perfecte plek is om te zijn. Precies zoals jij je wenst.

Damai – Een voorbeeld voor in de slaapkamer

Eindelijk, het is zover.. Je mag naar bed! De hele dag heb je je er al op verheugd, omdat je het hebt opgemaakt met het beddengoed van Damai. Het is wit, met langs de randen prachtige blauwe bloemen. De blaadjes zijn van bescheiden groentinten en maken het plaatje harmonieus. De gordijnen van een zacht, ontspannen groen maken de sfeer compleet. Zo onstaat een niet te evenaren harmonie in je kamer. Wij wensen je zoete dromen met Damai!