Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDDDDD

Witte keukenkastjes, voorzien van een mooi houten werkblad, met in het midden een grote, uitnodigende, houten eettafel waar een hele familie fijn aan kan dineren. Dit aangevuld met een boeket verse bloemen, een mooi linnen tafelkleed en katoenen theedoeken, geven een prachtige en bijzondere flair aan de keuken. Dit is precies wat je in mooie, landelijk ingerichte woningen tegenkomt! Alles in deze stijl verschijnt volgens het motto 'natuur en idylle'. Haal hier zoveel mogelijk van in huis om de landelijke stijl ook bij jou te doen herleven! DDDDD theedoeken

Wij van Westwing houden heel erg van deze sfeer en willen je met mooie en praktische keukenhulpjes en accessoires een meervoud aan inspiratie leveren, zodat jij je keuken tot de mooiste plek in huis kunt maken. Vandaar dat we je vandaag willen voorstellen aan het Nederlandse merk DDDDD. Dit familiebedrijf is onderdeel van de Arli Group en staat bekend als 'De Doek die Direct Droogt' (DDDDD). DDDDD weet al jaren haar klanten te verrassen. De merknaam verraadt het al: het gaat om mooie handdoeken die in geen enkele keuken kunnen ontbreken.

DDDDD – kwaliteit theedoeken voor elke keuken

DDDDDDEen landelijke keuken zorgt, in tegenstelling tot een minimalistische, moderne keuken, voor een warme en uitnodigende sfeer. Een keuken die het typische, gezellige middelpunt vormt voor de hele familie en vrienden. Iedereen zal zich hier welkom en op zijn gemak voelen. Het nodige textiel in deze keuken is niet te onderschatten, want juist de hand- en theedoeken zorgen in eerste instantie voor een heel bijzondere warmte. En precies op dit punt komt DDDDD in het spel. Want dit Nederlandse merk zet hoogwaardig keukentextiel van 100% katoen op nummer één.

DDDDD theedoek pan

De vele verschillende, stralende, maar niet al te opvallende kleuren passen in elke keuken en zorgen in een handomdraai voor een behaaglijke sfeer. Klassieke patronen en motieven die verwijzen naar de natuur, zijn erg goed geschikt voor de algemene indruk.

Keukendoeken van DDDDD: Nederlandse kwaliteit van de Arli Group

Als we koken, gebruiken we bijvoorbeeld geurende kruiden uit India, heerlijke pasta uit Italië en kaas uit Zwitserland. Maar slechts één ingrediënt ziet er prachtig uit en is tegelijkertijd praktisch: dat zijn de keukendoeken van DDDDD. Al tientallen jaren wordt hier gebruik van gemaakt en kan het in geen enkel huishouden ontbreken. Want dit zijn niet zomaar theedoeken! Deze keukendoek is de beste en meest productieve hulp voor in de keuken.

DDDDD theedoek vergiet

Hoe dat zo komt? De wijde en open vezels van 100% katoen zijn zeer absorberend en daarnaast drogen de doeken door de eenmalige vezelstructuur extreem snel. Dit maakt de keukendoeken tot een onmisbare hulp, wanneer je na een groot diner met een de familie de vaat aan het drogen bent.

DDDDD theedoeken zwart

Dit Nederlandse familiebedrijf zet zaken als hoge kwaliteit en herkomst van hun producten en materialen op nummer één. Daar komt bij dat alle huistextiel, zoals bijvoorbeeld de DDDDD keukendoeken, vanuit eigen stad ontwikkeld en geproduceerd wordt. Dit zorgt ervoor dat de hoge kwaliteit gegarandeerd blijft en er continue kwaliteitscontrole uitgeoefend kan worden. Deze lange, succesvolle traditie zal blijven bestaan, zodat ook in de toekomst vele andere innovatieve producten dit Nederlandse label kunnen dragen.

DDDDD en de Arli Group – Onderneming met een missie

De dynamiek en constante ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten maakten al vanaf de oprichting van dit bedrijf indruk. De aanspraak om een altijd weer beter product, een nieuw design en een innovatieve finish te leveren, vindt zijn oorsprong bij de oprichting van het bedrijf en zal altijd zo blijven. Een team van vakmensen met jarenlange ervaring zorgt voor de verdere ontwikkeling van de beroemde DDDDD keukendoeken.

DDDDD placemat rood

Enkele jaren geleden heeft de Arli Group zich met zijn dochterondernemingen DDDDD, Cinderella, Damai en Seahorse, opnieuw gepositioneerd en is nu ook in Duitsland actief.

Laat je vooral inspireren door het uitzonderlijke merk DDDDD en bekijk het exclusieve aanbod van Westwing. Wij wensen je heel veel plezier tijdens het ontdekken!