Deken bank

Deken bank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDeken bank

Wil je ’s avonds op de bank het ultieme relaxmoment? Heerlijk met een mok thee, warm en cosy genieten van je welverdiende rust? Daar mag een deken niet bij ontbreken!  

Een deken op je bank is niet alleen fijn vertoeven, als je ‘m slim uitkiest staat het ook nog eens heel mooi in je woonkamer. Stylish verantwoord relaxen noemen we dat!

Deken voor het ultieme bank hangen…

Het is van veel mensen een guilty pleasure om ’s avonds op de bank zittend onder een deken heerlijk te zappen met een dosis snacks binnen handbereik. Als je een huisdier hebt, kruipt hij of zij er ook gezellig bij. En oke, je liefje mag ook onder de deken!

Zo kom je op je bank helemaal tot jezelf. Genieten! Het is mooi meegenomen als zo’n plaid ook nog eens goed bij je interieur past. Een deken op de bank –of op een andere plek in je zithoek- kan meer voor je interieur doen dan je denkt!

De afgelopen jaren is de deken heel stiekem onze huiskamer ingeslopen. Hij hangt casual over de leuning van een bank of stoel hartstikke cool te wezen. Zo is een deken voor je bank vaak een van de puntjes op de ‘i’ in je interieur.

Stijlvolle deken voor de bank

Het zijn de kleine dingen die de look van je living helemaal af maken. Een deken op de bank, een poef die nonchalant in je zithoek staat, mooie theelichtjes… Onderlinge afstemming tussen je woonaccessoires maakt er een sterk geheel van.

Kies voor een deken in de stijl van de kussens op je bank of leg meerdere plaids neer voor een eigenwijs plaatje. Combineer groentinten met petrolblauw. Of ga voor een warm kleurenspel en leg een oranje deken met gele accenten op je roestbruine bank.

Wees bij een deken voor de bank niet bang om een kleur of dessin te kiezen. Vooral als je een rustig huis hebt, kan dit makkelijk! Ook leuk: meerdere plaids van verschillende lengtes. Dat cm verschil is een subtiel detail met een groots effect.

Multifunctionele deken

Liever niet altijd een deken op de bank liggen? Gebruik ‘m dan ook als sprei op je bed. Dat geeft ook je slaapkamer een knusse look! Pak de deken er dan gewoon weer bij als je een avondje op de bank gaat hangen.

Met een deken voor de bank, kun je ook je slaapkamer en woonkamer qua stijl naar elkaar toe trekken. Leg ‘m gewoon steeds ergens anders! Paar kussentjes erbij en het plaatje is compleet!