Deken met mouwen

Deken met mouwen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDeken met mouwen

Jezelf helemaal omgeven met een warme, zachte deken waarin je de hele avond kunt relaxen. Een fleece deken met mouwen biedt dan de ideale uitkomst. Je handen vrij om bijvoorbeeld drinken of een snack te pakken, terwijl je ondertussen toch warm blijft. Het deken met mouwen zorgt ervoor!

Je kent het wel: lig je net lekker warm onder je dekentje op de bank krijg je zin om de reep chocolade die op tafel ligt te pakken. Hoe doe je dit zonder dat je het koud krijgt? Een heerlijk warm deken met mouwen is de oplossing. Een warm fleece deken waarbij je je handen in de mouwen kunt steken. Zo kun je met gemak alles pakken zonder dat je de bibbers krijgt van de kou! Ideaal voor de lange winteravonden op de bank!

fleece deken met mouwen over grijze fauteuil

Ultiem relaxen

Bijkomen na een lange werkdag, in het weekend uitslapen na een avondje stappen of gewoon even een powernap doen. De bank is de perfecte plek om te relaxen wanneer je toch al je gemakken in de buurt wilt hebben. Daarbij is het dan wel lekker om een dekentje in de buurt te hebben, net zoals in je bed. Het deken met mouwen is bij uitstek geschikt om lekker helemaal in weg te kruipen. Met het deken met mouwen is ultiem relaxen gegarandeerd! Leg hem in de buurt van je bank of luie stoel voor het grootste gemak.

roze fleece deken met mouwen

Een fleece deken met mouwen

Met een deken met mouwen hoef je je geen zorgen meer te maken dat je het koud krijgt als je iets van de salontafel wilt pakken. Eigenlijk is een deken met mouwen een omgekeerde ochtendjas. Je steekt de handen in de mouwen,  je gaat dan vervolgens op de bank zitten en je hebt een heerlijke deken over je heen gedrapeerd.

Dekens met mouwen zijn gemaakt van fleece. Dat is een synthetisch materiaal. Door een bepaalde breiwijze krijgt het materiaal een isolerend effect. En dat betekent dat fleece dekens perfect zijn om je warm te houden tijdens koude winterdagen!

paars fleece deken met mouwen opgerold met

Dekens in alle kleuren van de regenboog

Een saai bruin dekentje op de bank? De ideale loungedeken is er in vele kleuren! Kies bijvoorbeeld voor bright pink voor de dames en een mooie donkerblauwe voor de heren! Qua kleuren heb je bijvoorbeeld de keuze uit:

  • Blauw, licht of juist diep donker;
  • Roze, lekker fel of zacht;
  • Paars, altijd een statement;
  • Rood, vooral knallend rood leuk;
  • Geel, in felle of meer zandkleurige variant;
  • Groen, van olijfgroen, bosgroen tot neonkleurig!

veelkleurige dekens met mouwen opgerold

Ook zijn er fleece dekens met bloemetjesprint. Zo heeft het deken met mouwen een vrouwelijke look én ziet dat er een stuk leuker uit op de bank. Gebruik je de deken met mouwen niet? Vouw deze dan op en drapeer de deken over de armleuning. Zo heb je een prachtig gedecoreerde bank!

Je deken met mouwen onderhouden

Ga je het deken met mouwen regelmatig gebruiken? Dan is het verstandig om het deken zo nu en dan in de was te doen. Fleece dekens was je op dertig graden met wolwasmiddel of azijn. Vergeet de wasverzachter. Dan gaat je fleece deken kapot!

fleece deken met mouwen op roodwit dekbed

Deken met mouwen voor kinderen

Niet alleen volwassenen hebben het in de winter koud. Ook de kleintjes in huis! Voor kinderen is een deken met mouwen ideaal. Zo kunnen ze op de bank door blijven spelen, terwijl ze een deken over zich heen hebben.

Kinderen willen soms geen saai bruin deken, maar een plaid met mouwen waar een stoer of girly print op staat. Dit vinden kinderen veel leuker! Schaf meteen bijpassende pantoffels en een pyjama aan en je kids willen het gegarandeerd dragen!

En, lig jij binnenkort onder een prachtig fleece deken op de bank?