Deken wol

Deken wol

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDeken wol

Picture this: een koude winteravond op de bank met een glas rode wijn, borrelhappen, een mooie film en goed gezelschap. Halverwege de film krijg je het koud en schuif je dichter tegen je partner aan. Dit heeft geen zin en je slaat een linnen doen over je heen. Ook dit heeft geen succes en zit je uiteindelijk met een fluffy badjas op de bank…

Wil je de volgende keer zonder bibbers een film kijken? Ga dan voor een deken van wol die je niet alleen warm houdt, maar ook een trendy item is op de bank! Het is een stuk leuker om onder een hip wollen plaid te liggen dan onder een saai bruin deken, nietwaar?

Onder de deken van wol

Een wollen deken is tijdens de koude winterdagen je beste vriend. Drapeer het wollen plaid over je heen als je het koud krijgt, als je op de bank een boek zit te lezen, een film zit te kijken of even op bed een powernap wilt doen. Op elk moment van de dag is een deken van wol ideaal om te gebruiken!

Wat voor soort wol? 

Dekens van wol zijn vaak gemaakt van lamswol of schapenwol. Dit soort wol prikt niet en voelt daarom erg zacht aan. Ook zijn dekens van lams- of schapenwol wat dikker. Zo blijf je heerlijk warm tijdens de koude winterdagen.

Denk je dat je alleen in de winter je wollen deken gaat gebruiken? Dan heb je het mis. Een deken van wol is ook prima te gebruiken voor als je met vrienden in tuin zit en het ’s avonds wat afkoelt. Met een wollen plaid kun je met gemak wat langer buiten blijven!

Woonaccessoires

Een deken van wol is niet alleen fijn om jezelf warm te houden. Een trendy deken is ook perfect gebruiken als woonaccessoire! Heb je een industrieel interieur? Drapeer dan een mintgroene of een donkerblauwe deken van wol over de bank. Met een bohemien stijl is een wollen deken met bloemetjesprint een goede optie!

Poef

Wil je de deken van wol met andere woonaccessoires combineren? Dat kan. Wat dacht je van een gebreide poef bij de bank? Zo laat je zien dat je oog hebt voor detail! Denk aan een grijs gebreide poef op de grond met een grijs deken van wol op de bank. Voilà,  je hebt binnen no time een perfect gestylde zithoek.

 

En, is het koukleumen verleden tijd met een prachtige deken van wol in huis?

 

 

Aankomende sales