Design banken

Design banken

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDesign banken

Of je nu net je nieuwe huisje in wil richten of het tijd is geworden voor het opnieuw inrichten van je woonkamer; je kan niet om mooie design banken heen! Banken die barsten van karakter en je kamer perfect afmaken. Maar welke design bank of banken precies bij jou en jouw lifestyle passen, is elke keer weer een leuke zoektocht vol verrassingen.

Allerlei soorten design banken

Design banken zijn in allerlei vormen en maten. Niet alleen dat, maar ook alle kleuren onder de regenboog zijn mogelijk. Wat denk je bijvoorbeeld van:

  • Mooie crème kleurige driezitters voor een knusse landelijke stijl
  • Strakke, zwarte design banken die je moderne interieur perfect afmaakt
  • Een mooie, warm bruine, leren design bank die je rustieke design prachtig complementeert
  • Of misschien wel een amber luxe bank die een Victoriaanse zitkamer mooi wegzet

Design banken zijn de smaakmaker in je kamer en gelukkig maar dat er zoveel leuke meubels tussen zitten.

Comfortabel zitten op design banken

Lekker genieten van een wijntje, Irish coffee en verse jus met vrienden. Of misschien wel wegdromen op je eigen design banken bij de open haard. Design banken geven je een heerlijke plek om lekker te zitten of te liggen. Je bank is de eyecatcher die je kamer afmaakt, maar ook de plek om tot rust te komen.

Design banken met iets extra’s

Een bank is een bank, maar sommige design banken bieden meer dan alleen zitplezier! Want denk je van hippe banken waar je spullen in de leuning op kan slaan? Wanneer je opzoek bent naar je leuke set onderzettertjes kijk dan even achter je en haal ze uit de rugleuning! Of een revolutionaire huiskamer bank waar de zitvlakken aan zowel de voorkant als de achterkant zitten, geeft iets unieks aan je huishouden.

Speel met design

Design banken staan natuurlijk niet op zichzelf! Net als bij een goed diner, maakt de combinatie van meubelen de kamer. Je collectie bij elkaar laat je kamer sprankelen en de combinatie van stoelen en kasten maken het karakter van je droomkamer precies waar je naar op zoek bent. Zodra vrienden je huis binnen lopen zullen je hun enthousiasme niet onder stoelen of banken steken. Kijk dan meteen ook naar een leuke brocante stoel voor twee toppers die samen voor een oogverblindend succes zorgen.

Combineer met accessoires

Je interieur is natuurlijk niet af zonder leuke accessoires. Design banken in hun eentje vullen geen kamer! Er zijn allerlei leuke woonaccessoires die jouw design helemaal af maken en een eigen karakter geven aan iedere kamer. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor leuke geborduurde kussens in verschillende groottes, een glinsterende glazen bijzet tafel en natuurlijk de karakteristieke houten salon tafel die je zelf in elkaar gezet hebt.