Design bureau

Design bureau

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDesign bureau

Ben jij een echte stylingkoningin en houd je elke nieuwe trend op het gebied van wonen en interieur in de gaten? Dan kan een design bureau in jouw woning niet ontbreken. Een design bureau in je studeer- of slaapkamer zorgt voor een rustige en nette plek waar je kunt werken en tegelijkertijd voor een prachtig meubelstuk.

Of je hem nu in je studeerkamer of midden in de woonkamer zet, een design bureau is overal een echte eyecatcher. Moderne bureaus zijn vaak gemaakt van glas of metaal, hebben een minimalistische kleur zoals zwart of wit en stralen een echt ‘office gevoel’ uit. Ben je benieuwd of een design bureau wat voor jou is? Je komt er hier misschien achter!

De voordelen van design

Je denkt misschien dat design meubels alleen zijn voor trendwatchers met een modern interieur die elke stijltrend op woongebied opvolgen. Gelukkig is het design bureau er ook voor de minder industriële interieurs. Voor een design bureau is bijvoorbeeld een combinatie van een bureaublad van glas of metaal met houten poten erg mooi. Het hout staat dan ook goed bij landelijke interieurs. De vormgeving staat overal mooi bij en je hebt ruimte om te werken.

Het design bureau voor grote en kleine ruimtes

Of je nu veel ruimte hebt of het bureau in een kleine kamer wilt plaatsen, ook met het design bureau zijn er verschillende combinatiemogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor veel lades als je nogal wat paperassen hebt op te ruimen of juist voor een groot werkblad als je veel werkruimte nodig hebt. Benieuwd welke keuzes je nog meer hebt bij het zoeken naar een design bureau?

  1. Komt het bureau in een grote kamer te staan, waar je veel vrije ruimte hebt en graag zit om te werken? Dan is een hoekbureau misschien de beste oplossing. Door de hoek in het bureau heb je extra veel ruimte om al je werk kwijt te kunnen, zonder dat je last hebt van de rommel.
  2. Zet je het design bureau op een goed zichtbare plek? Zorg er dan voor dat het bij de andere meubels past, zodat er eenheid ontstaat in je interieur. Op die manier integreert het bureau in je woonkamer en wordt het niet een afzonderlijke plek die er niet bij past.
  3. Ook kleinere bureaus zijn er in design variant. Smalle, lange bureaus die je tegen de muur kunt zetten en weinig ruimte innemen zijn ideaal voor in kleinere kamers.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.