Design dressoir

Design dressoir

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDesign dressoir

Soms kan het interieur in je woning wel wat opvrolijking gebruiken. Dit kan door accessoires toe te voegen, maar ook door compleet nieuwe meubels aan te schaffen. Heb je bijvoorbeeld nog zo’n kale muur, waarvan je maar niet weet hoe je het saaie aspect kunt wegnemen? Wellicht staat het leuk als je er een design dressoir tegenaan zet. Kasten breken het sobere aanzicht van een muur en leiden de aandacht hiervan af.

Een design dressoir ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook erg praktisch. Het biedt ruimte om je tv op te zetten, je kunt er je dvd’s of spelcomputer in kwijt of bijvoorbeeld je favoriete tijdschriften in leggen. Kies jij voor een design dressoir met hoogglans, of krijgt een vintage model je voorkeur? Lees snel verder hoe je een design dressoir op een leuke manier in je interieur kunt verwerken.

Meer ruimte met een gezellige design dressoir

Of je nu een klassieke of juist moderne inrichting hebt, het design van dressoirs past er vrijwel altijd in. Je hebt hierbij de keuze uit moderne en meer klassieke dressoirs, waarbij het verschil voornamelijk in het materiaal zit. Kies bijvoorbeeld voor een houten dressoir, dat goed aansluit bij houten tafels en andere kasten in huis. Een moderner interieur vraagt om een moderne kast, met hoogglans of gelakt hout.

Een design dressoir is op verschillende plekken in huis te gebruiken. Je kunt een design dressoir buiten de woonkamer ook in bijvoorbeeld je slaapkamer zetten, of in de gang van je huis. Het biedt extra ruimte voor je kleding, handdoeken of beddengoed. Daarbij sluit het hout in het dressoir design doorgaans goed aan bij een houten bed.

Verfraai je design dressoir met accessoires

Wellicht vind je dat een design dressoir van zichzelf nog wel wat aangekleed mag worden? Daarvoor bestaan er voldoende accessoires om de uitstraling van je kast wat vrolijker en speelser te maken. We geven je graag een aantal handige tips hoe je de stijl van je design dressoir kunt aanpassen.

Hoe maak ik mijn design dressoir speelser?

  • Kies voor plantjes op je design dressoir, wat de landelijke en natuurlijke straling van het dressoir versterkt.
  • Bij een antiek dressoir staat de kleur zilver vaak erg goed. Kies voor een zilveren kandelaar, een zilveren klokje of bijvoorbeeld een zilveren beeldje op de kast.
  • Heb je nog een oud dienblad of een oude schaal in huis? Schep er een beetje zand en schelpen op voor een zomerse uitstraling op je dressoir.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.