Design hoekbank

Design hoekbank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDesign hoekbank

Wil je een gezellige, mooie zithoek thuis met een stijlvolle look? Dan is een design hoekbank perfect voor jouw living!  

Een hoekbank maakt een prachtig plaatje thuis. Voor welke stijl je ook gaat: je kunt er met veel mensen op zitten, of zelf lekker de benen strekken op de bank en het is door de vorm van de bank heel cosy!

Hoekbank in huis

Een bank is een van die onmisbare meubelen in je woonkamer. Alleen al het kiezen van een nieuwe bank kan een lastige klus zijn. Zeker als je niet alleen lekker wil zitten maar je het design van de bank ook heel belangrijk vindt. Een design hoekbank is wat dat betreft een uitkomst: het is de ideale combinatie van praktisch en slim design!

Tip!

Te gek zo’n design hoekbank maar let goed op de stof van de bank, zeker als je kinderen of huisdieren hebt. Ga voor een stof die niet te kwetsbaar is!

De perfecte hoekbank is er eentje waar je aan het einde van de dag lekker op kunt neerploffen. Als je iemand bent die graag op de bank ligt te zappen, is het natuurlijk wel een must dat je geen keiharde zitbank aanschaft.

Voordelen van een hoekbank

  • Als je het fijn vindt om in huis echt het gevoel van een afzonderlijke zithoek te hebben, is een design hoekbank ideaal. De hoekbank geeft echt dat gevoel!
  • Een ander voordeel van een hoekbank is het gebruik van de ruimte. Als je niet een heel groot huis hebt, kun je met een hoekbank toch een grote bank in huis halen.

Een design hoekbank in ieder interieur

Wanneer je design hoort, denk je waarschijnlijk al snel aan modern en strak. Maar een design hoekbank is zoveel meer dan alleen dat. Design betekent eigenlijk gewoon dat het een bepaalde mooie stijl heeft, die kan variëren van heel strak tot klassiek.

  • Ben je fan van de moderne look & feel in je huis? Ga dan voor een strak leren bank in een donkerbruine of zwarte tint en hou het verder zo rustig mogelijk.
  • Of hou je juist meer van een klassieke woonstijl? Ga dan voor een stoffen hoekbank in een room tint en combineer er vele kussens en plaids in een zachte tint op. Zo waan je je al snel in romantische sferen.
  • Daarnaast kan je ook jouw Scandi interieur verrijken met een design hoekbank. Kies dan een stoffen grijze variant op licht houten poten. Creëer hiermee een zithoek waar onze noorderburen jaloers op zullen zijn.

Style je design hoekbank

Een hoekbank stylen is ook a piece of cake.

  • Leg er verschillende plaids op;
  • En zorg voor een mooie salontafel of prachtige bijzettafeltjes.
  • Een hoekbank met brede leuningen? Zet er een dienblad op zodat je je drankje daar neer kunt zetten.
  • Kaarsjes op tafel en het bankhangen kan beginnen!

Welke hoekbank voeg jij toe aan jouw collectie meubelen?

Laat je inspireren door Westwing

Ben je op zoek naar meer unieke en comfortabele meubels? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw design hoekbank en andere meubels zijn nog maar één klik bij je vandaan. 

Vergeet verder ook niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Hier vind je de nieuwste trends en styling tips & tricks om van jouw zithoek een uniek gemeubileerde zithoek te maken.