Design kapstok

Design kapstok

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDesign kapstok

Baal jij er ook van dat die saaie kapstok in je hal het eerste is wat men ziet? Wil je liever meteen de juiste energie uitstralen met een kapstok die past bij de rest van je inrichting? Werp dan eens een blik op een design kapstok. Door het ruime aanbod is er voor ieder interieur, of het nu klassiek of modern is, een passende design kapstok te vinden.

Ben je meer van de staande kapstokken? Of bespaar je liever wat ruimte met een wandkapstok? Ieder huis profiteert van een sfeervolle design kapstok. Het is immers het eerste wat men ziet als ze jouw paradijs betreden. Die eerste indruk moet natuurlijk overweldigend zijn. Creëer dus vooral een stijlvolle garderobe met een design kapstok die voldoet aan jouw persoonlijke wensen!

Overvloed aan keuze

De design kapstok is populair, dat blijkt ook wel uit het enorme aanbod. Laat je echter niet afschrikken, maar zie het juist als het bewijs dat er voor ieder interieur een geschikte kapstok te vinden is. Of je nu liever een staande kapstok of een wandkapstok wilt, behoefte hebt aan veel haken of juist aan plaats voor hangers, er is ook voor jou een geschikte design kapstok te vinden.

Kapstokken in allerlei maten

Het leuke is bovendien dat het grote aanbod design kapstokken het zeer gemakkelijk maakt om je kapstok af te stemmen op de rest van je huishouden. Draait het in jouw inrichting om rust? Dan is een subtiel wit exemplaar wellicht op zijn plaats. Ben je meer van de stoere kant? Dan spreekt het ruwe van een rvs design kapstok je misschien meer aan. Of ga je toch liever voor een klassieker ontwerp? Het is helemaal aan jou!

Opvallende design kapstokken
Maar daar blijft het qua keuzes niet bij. Een design kapstok is er in de meest excentrieke vormen, zowel de staande variant als de wandkapstok. Dat reikt van de simpelste vormen, zoals een rechte lat met wat haken eraan, tot de meest uitbundige creaties. Om maar te zwijgen over de prachtige kleuren. Een passende design kapstok tovert dan ook iedere keer weer een glimlach op je gezicht. Dat is nog eens thuiskomen!

Functionele pracht

Maar bij een design kapstok blijft het niet bij pracht en praal, de meeste exemplaren zijn ook nog eens hartstikke functioneel. Doordat de gekste vormen als basis dienen voor de moderne design kapstok, is er soms zelfs plaats voor een aantal hangers en bieden bepaalde varianten zelfs wat extra opbergplaats. Dat maakt de design kapstok dan ook een van de veelzijdige woonaccessoires van dit moment.

Design kapstokken bij Westwing

Als je nu op het punt staat om een luxe design kapstok aan te schaffen, heb je wel eens bij Westwing gekeken? Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan kapstokken en andere luxe woonaccessoires.

En het leuke is: bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Een online bestelling is gemakkelijk gemaakt. Dus waar wacht je nog op?

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw design kapstok is nog maar één klik bij je vandaan!