Design klok

Design klok

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDesign klok

Houd je van een strak en modern interieur? Heb jij altijd de meest trendy en zakelijke accessoires thuis? Dan mag een design klok niet ontbreken in je inrichting! Zo’n klok is in tal van formaten en uitvoeringen verkrijgbaar, zodat je altijd een variant vindt die aansluit bij je eigen huis. Kies bijvoorbeeld voor een wandklok in het zwart of vervaardigd uit messing.

Een design klok kun je gebruiken om een muur op te vrolijken, maar bijvoorbeeld ook voor op een bijzettafel, voor in de kast of op een tv-meubel. Veel design klokken hebben een relatief klein formaat, zodat deze niet te nadrukkelijk in je interieur aanwezig zijn. Voor welk type klok design ga jij? Lees snel verder wat de mogelijkheden zijn!

Hippe design klok voor de woon- en slaapkamer

We hebben allemaal wel zo’n plekje in huis waarvan we niet precies weten wat we ermee aan moeten. Denk bijvoorbeeld aan die saaie muur achter de bank, het vakje in de kast dat nog geen invulling heeft gekregen of een kaal dressoir. Wellicht vormt een design klok de oplossing! Zoals de naam van dit type klok al aangeeft, is een design klok erg modern en vaak ook strak vormgegeven. Het is echter niet per definitie zo, dat deze klokken niet in een klassiek interieur te gebruiken zijn.

Een klokken design van een design klok komt in tal van verschillende vormen en formaten voor. Wat dacht je bijvoorbeeld van een losse wijzerplaat van metaal die je aan de muur kunt hangen? De klok heeft hierbij geen achterkant, maar bestaat uit subtiele onderdelen. Of kies voor een design klok met zichtbare tandwieltjes! Zo heb je een uniek en stijlvol accessoire voor in huis!

Modern, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn!

Het fijne aan een design klok, is dat deze vaak niet nadrukkelijk aanwezig is in je interieur. Zo merk je niet direct iets van de aanwezigheid van de klok. De klokken zijn daarbij vrijwel overal in je huis te gebruiken! Denk bijvoorbeeld aan de woon- en slaapkamer, maar ook in een werkkamer of in de keuken kan een design klok goed tot z’n recht komen.

Een design klok helpt meer sfeer in huis te creëren!

  • Voor de keuken bestaan speciale design klokken. Deze klokken hebben bijvoorbeeld wijzers in de vorm van een mes of lepel. Leuk voor jezelf, maar ook als cadeau!
  • Hang een design klok boven de open haard voor het breken van bijvoorbeeld een witte of zwarte muur boven de haard.
  • Kies voor een groter formaat design klok boven de bank en combineer dit bijvoorbeeld met een lamp waarvan het licht op de klok schijnt. Dit geeft zeker in de avond een speels en stijlvol effect.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.