Design poef

Design poef

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDesign poef

Deze kleine rakker is een grote vriend voor in huis. Naast de bank in de woonkamer doet hij veel met de sfeer, biedt hij onverwachts bezoek een leuke plek om te zitten en draagt hij met gemak een dienblad zodat hij zichzelf omtovert tot een handige bijzettafel.  Dat de poef multifunctioneel en handig is, wist je al. Maar met jouw nauwkeurige oog voor schoonheid wil je net iets meer bijzonders. Dan ga je voor een design poef!

Hou je van innovatief en modern, maar is de aanschaf van andere meubels je iets te veel? Dan is een nieuwe design poef een hele slimme oplossing. Met even veel uitstraling als design meubels, is een design poef een sfeerbepaler pur sang!

Waarom een design poef?

Omdat poefs over het algemeen zoveel eigenschappen in zich dragen, is de poef voor ontwerpers een uitdagend item om vorm te geven. Met slimme lijnen wordt een ideale zithouding bedacht, of gekeken hoe de poef het beste in een bepaalde hoek kan verdwijnen.

Juist dat slimme ontwerp geeft de design poef zijn extra uitstraling. Daarnaast is een design poef meestal gemaakt van originele materialen, mooie biologische stoffen, leer of een kwalitatief vilt.

Voorbeeldige design poef

De meest bekende design poef van dit moment is misschien wel die van Christien Meinderstma. Zij richtte zich vooral op het materiaal. Van biologisch schapenwol maakte zij de grof gebreide poef. Deze poefs zijn in de meest prachtige kleuren verkrijgbaar.

Andere design poefs

  • Poef Posito is een heel slimme poef! Hij is gemaakt van een stevig wolvilt en opgebouwd uit vier in elkaar te schuiven delen. Samen vormen ze één grote design poef en los van elkaar heb je vier extra zitplekken in huis! Met de vier delen in vier op elkaar afgestemde kleuren geef je een hele vrolijke knipoog aan de woonkamer.
  • De design poef met opbergruimte! Een strakke kunststof kruk draagt een comfortabel kussen dat kan worden opgetild. Hieronder vind je opbergruimte voor rondslingerende prullaria. Een ideale hulp in huis!
  • De design poef als accessoire die achteraf ook nog eens lekker blijkt te zitten. De zogenaamde Piatra poef is gemaakt van leer en licht als een grote kiezelsteen in de ruimte. Zijn subtiele ronde design verwijst naar een grote, ronde kiezel waar dunne lijnen horizontaal of dwars overheen lopen. Een echte spraakmaker en een lust voor het oog!

Design of niet, een grote poef of een kleine poef; de poef is een kleine vriend met een groot gemak in huis!

Neem voor een mooie design poef zeker een kijkje in de webshop van Westwing. Hier vind je alles voor in huis en tuin! Westwing presenteert dagelijks een gevarieerd en exclusief aanbod accessoires en meubels. Allemaal topmerken en design producten met hele aantrekkelijke korting tot wel 70%! Vergeet naast het shoppen niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Hier lees je alles over de laatste trends en nieuwste stijlen voor in huis, kun je binnenkijken bij interieurexperts en ontvang je tips en suggesties om ook van jouw huis een mooi huis te maken.