Design wandmeubel

Design wandmeubel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDesign wandmeubel

Om je muren in huis op te vrolijken, kun je ervoor kiezen om hier behang met een print tegenaan te hangen. Ook kun je de muur in een flitsende kleur verven, om meer sfeer te creëren in je kamer. Behangen en verven zijn echter tijdrovende klussen en het kan hierdoor ook te druk worden. Heb je al eens gedacht aan een design wandmeubel voor je saaie muur? Een design wandmeubel biedt meer kastruimte en ziet er trendy uit!

Een goed voorbeeld van wandmeubels zijn design wandkasten. Je kunt echter ook een leuke klok aan de muur hangen of een boekenkast plaatsen. Combineer een design wandmeubel bijvoorbeeld met een tv, waarbij je naast de tv verschillende accessoires kunt zetten. Zorg dat het design van de wandkast aansluit bij de rest van je meubels. Zo is het meubel niet te nadrukkelijk aanwezig in je interieur. Lees verder hoe je een gezellige wand creëert met een design wandmeubel.

DIY: een vrolijk design wandmeubel tegen de muur

Een saaie muur is eenvoudig op te vrolijken met een design wandmeubel. Kies voor een design wandkast in de woonkamer, in de slaapkamer of zelfs in je keuken om muren op te vrolijken. Waar in huis kun jij wat extra opbergruimte gebruiken? Vaak worden de kasten van hout gemaakt, wat een landelijke en natuurlijke uitstraling geeft. Ook kun je kiezen voor een design wandmeubel in hoogglans wit, wat beter bij een moderner interieur aansluit.

Hoe maak ik een gezellige wand met een design wandmeubel?

  1. Koop een kast met veel vakjes, waarvan het wandkastdesign aansluit bij je andere meubels.
  2. Ieder vakje biedt ruimte voor een accessoire of andere spullen. Gebruik in de keuken bijvoorbeeld een pot pasta, in de woonkamer dvd’s en in de slaapkamer handdoeken.
  3. Zorg ervoor dat de kleuren van de accessoires of helemaal gelijk zijn, of juist sterk verschillen. Zo creëer je respectievelijk een klassiek en speels effect!

Welk wandkast design past in jouw woning?

Het vinden van een design wandkast, waarvan de vormgeving aansluit bij je interieur, is niet altijd even eenvoudig. Het design wandmeubel design kan bijvoorbeeld erg klassiek zijn, doordat het bijvoorbeeld bestaat uit massief eikenhout. Kies je voor een model design wandkast met een glimmende laklaag, dan past dit beter in een modern interieur. In je slaapkamer wil je echter wellicht een combinatie van beide stijlen. Het moet immers gezellig zijn om hier ’s avonds in slaap te vallen!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.