Deurposters

Deurposters

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDeurposters

Oeps, in een bui van woede gooi je de deur net iets te hard dicht. Tja, dan horen de buren ook eens in wat voor bui je bent. Jammer alleen dat er achter de deur een kastje staat dat niet bepaald zat te wachten op een ontmoeting met een deur. Gelukkig is het de slaapkamerdeur. Maar zo’n gat is natuurlijk niet het meest unieke design voor in huis. Niet zwoegen en zweten voor een nieuwe deur, maar meteen je woning een upgrade geven? Een deurposters zijn lekker goedkoop en verbergen meteen dat gat. Twee vliegen in één klap (in dit geval twee deuren)!

Verfrissen met deurposters

De meeste deuren in huis zijn maar saai. Ze kunnen wel een verfrissinkje gebruiken. In plaats van aan de slag te gaan met verf en een kwast voor een – intensief! – middagje, tover je die saaie deur gewoon om tot een uniek ontwerp met een deurposter. Erg handig zo’n stickerfolie plaatje dat zelfs de meest onhandige kluns weet op te plakken. Verwijderen is dan weer een heel ander werkje.

Weet je nog die tijden dat je je favoriete band op deurposters op de deur van je kast had hangen? Een gebeurtenis waar je misschien liever niet aan terugdenkt. Maar, ook toen al had je dus een deurposter!

Do it yourself

Deurposters hebben eigenlijk altijd een standaard formaat. Dit betekent zeker niet dat je er geen kant mee uit kunt. Wat doe je nog meer met zo’n deurposter aan de deur?

  • Beplak de wc-deur als je het beu bent om naar zo’n effen deur te kijken. Vooral mannen brengen veel tijd door op het toilet en daarom zijn deurposters hier perfect.
  • Deurposters misstaan niet op een saaie kastdeur. Of je nu de binnen- of buitenkant beplakt, be my guest!
  • Tip: vooral de kleinsten vinden dit leuk. De koelkastdeur heeft een magische aantrekkingskracht. Leuke deurposters erop en het Sprookjesbos van de Efteling verbleekt erbij.

Als je dan toch bezig bent met een upgrade van je woning, pak je meteen maar alles mee toch? Waarom alleen je fantasie de vrije loop laten als je ook de muren en ramen eens onder handen kunt nemen! In de kinderkamer is het bijvoorbeeld hartstikke leuk om fotobehang te plakken. En wil je romantisch zijn met je partner, dan is een canvas foto een goede keuze. Het behang boosten? Met muurstickers wordt zelfs de meest standaard kamer een vrolijke kleurexplosie.

Let color rule the world and dominate your living!