Delen

dieren in huis Ze geven enorm veel liefde, zijn onderdeel van het gezin en weten ons elke dag weer te vertederen en te verbazen. Of je nu een katten- of hondenmens bent, meer van de vissen, vogels of knagers; onze liefde voor huisdieren is vaak onvoorwaardelijk. Voor hun dus alleen het beste! Jouw huis is hun huis en aangezien ze er misschien nog wel meer tijd doorbrengen dan jij, maak je het maar beter zo aangenaam mogelijk voor ze. Zoveel als jij weet te genieten van je cozy home, zoveel zal jouw hond, kat, konijn of vogeltje dat ook doen van zijn stekkie. Met de juiste producten kunnen jullie samen genieten van optimaal comfort!

hondenhok

Voor de hond

Vrolijke viervoeter in huis? Een dartelende dodo, kleine trippelaar of een tamme rakker? De basis voor jouw hond is een heerlijke hondenmand om in neer te ploffen. Eentje om in te kunnen rollen, rekken en strekken. Kies een hondenmand in de juiste maat, vorm en van het materiaal dat bij jouw hond past en hij zal zich een tevreden dier voelen.

Een hond blijft graag in de buurt van de mensen om hem heen. Geef hem daarom nog een extra plekje in de woonkamer! Vanaf een hondenkussen kan hij de boel goed in de gaten te houden en toch even tot rust komen. Er is altijd een hondenkussen te vinden dat past bij jouw interieurstijl en de hond.

Tussen de rustmomenten door wordt er flink gelachen en gesprongen met de hondenspeeltjes en daarna genoten van krokante brokken uit een prachtige voerbak.

MENS BESTE VRIEND

hondenkussen

HONDENKUSSEN

hondenhok

HONDENHOK

voederbak

VOEDERBAK

 

HONDENMAND

|

HONDENVOER

|

HONDENBENCH

|

HONDENSPEELGOED

poezen en katten

Voor de poes

Langzaam sluipt ze rond, snuffelt hier en daar, haalt haar kopje nergens voor op. Laat de poes haar eigen plan maar trekken. Maar niet zonder haar eigen gedoetjes! Jouw lieve Minoes kan echt niet zonder een perfecte kattenmand. Een comfortabel zacht mandje met haar eigen geur, een kattenmand die door niks en niemand wordt afgenomen.

Na het ontwaken rekt deze eigenwijs zich langzaam uit en loopt sierlijk richting de krabpaal om de nageltjes bij te vijlen. Dan richting de kattenbak voor het genieten van een rustig privémoment, om daarna maar eens aan de dag te beginnen.

En dat kan allemaal op het gemakje, omdat haar baasje alles zo zorgvuldig voor haar uitkoos!

POEZEN & KATTEN

poezen

KATTENMAND

krabpaal

KRABPAAL

kattenbak

KATTENBAK

 

KATTENVOER

|

KATTENSPEELTJES

|

VOERBAK

|

KOOI

vogels en vissen

vogels en vissen

VOOR VIS EN VOGEL

De intense kleuren van je vissen en de manier waarop ze zwemmen: het mag gezien worden! Met een stijlvol aquarium en decoratie naar jouw smaak, maak je een levend schilderij. Een pronkstuk dat zorgt voor exotische flair in huis. Verzorg aquarium en vissen goed en je zult er lang van kunnen genieten!

En dat geldt ook voor de flierefluiter die jij rond laat vliegen in een mooie vogelkooi. De felgekleurde veertjes en lieve kraaloogjes toveren elke dag weer een lach op je gezicht. Wat zijn ze toch een beauties!

VISSEN & VOGELS

aquarium

AQUARIUM

vogelkooi

VOGELKOOI

terrarium

TERRARIUM

 

AQUARIUM DECORATIE

|

SCHEPNET

|

VOGELHUIS

|

WARMTEMAT

Pictures: © Fotolia & Living 4 Media

De sales begint vandaag

Aankomende sales