Dispenser

Dispenser

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDispenser

Ben je klaar met een aantal ergernissen in huis? De blok zeep die voortdurend uit je handen en van de wastafel glipt, de douchegel die zonder dop voor de zoveelste keer een te grote hoeveelheid in je handen geeft? Of heb je het gehad met de suiker, kruiden en drank die met te grote hoeveelheden uit de fles of potjes tevoorschijn schieten?

Voor al deze problemen is een dispenser de oplossing! Met vloeibare zeep in een dispenser, de suiker in een speciaal potje en de kruiden in een rek met dispensers ben je voor eens en voor altijd klaar met vervelende verrassingen en komt alles je proportioneel tegemoet. Kies de dispenser waar jij nu behoefte aan hebt!

Wat is een dispenser?

Dispense is het Engelse woord voor verdelen, doseren of verdelen. Een dispenser is het systeem dat dit doet. Voor alles wat je zou willen verdelen is een dispenser te verzinnen.

Soorten dispensers

  • De meest bekende dispenser? Dat is waarschijnlijk de zeepdispenser! Vul deze met vloeibare zeep en geniet van een persoonlijk verdelen van de hoeveelheid en de opgeruimde uitstraling die het aan de ruimte geeft.
  • In het bezit van een bar in huis? Geef deze dan een professionele look en laat jezelf van je beste kant zien met een dispenser voor de flessen drank. Plaats op verschillende flessen dispensers en zet ze onderste boven in een speciale houder op de bar. De dispenser werkt als een dop en pas wanneer jij er met een glas tegenaan duwt, verschijnt de drank in de juiste hoeveelheid in een glas. Zo maak je met gemak de heerlijkste cocktails!
  • Misschien dacht je dat het geen dispenser was, maar ook zo’n doosje met tissues is een dispenser! Plaats hem in een stijlvolle box en deze verdeler van zakdoekjes geeft extra sfeer op tafel of in de badkamer.
  • Voor de snoepkonten onder ons: vul een dispenser speciaal voor snoepjes of nootjes met jouw favoriete lekkernij en geniet alleen al van de aanblik die deze dispenser oplevert. Deze dispensers zijn niet alleen voorbestemd voor in het café bij jou om de hoek, maar juist erg leuk voor in je eigen keuken. Gevuld met kleurige snoepjes geeft dit een hele vrolijke sfeer aan de ruimte!
  • Dispenser tip! Gebruik een dispenser voor sauzen uit en in de keuken. Zo laat je een onhandig schrapen uit de pot mayonaise achterwege. En wat dacht je van het zorgwekkende schudden met de fles ketchup? Ook dat is opgelost met een dispenser!

Een dispenser cadeau

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor iemand en kom je niet verder dan de standaard cosmetica als zeep, bodylotion of badschuim? Maakt niet uit! Iedereen geniet van een lekker badschuim of een goede crème. Het is iets wat we dagelijks gebruiken en zeker zullen waarderen wanneer we dit van iemand cadeau krijgen. Maar maak het iets specialer en geef bodylotion of douchegel in een dispenser!

Want met dispensers geef je net iets extra’s mee:

  • Een dispenser houdt alles schoon en laat geen restjes achter
  • Hiermee geef je badkamer, keuken of toilet een verzorgde look
  • Met een dispenser geef je sfeer aan de wastafel, het bad of het aanrecht
  • De vaak vettige inhoud is nu gemakkelijker te gebruiken: van een dispenser hoef je geen dop op of af te draaien, wat nog wel eens onhandig kan zijn met net ingesmeerde handen.

Dispensers gevuld met cosmetica zijn voorzien van een mooi en sierlijk lay out en kunnen vaak ook achteraf nog worden gebruikt. Is de bodylotion in deze cadeauverpakking op? Dan vul je hem gemakkelijk na en ben je voorlopig weer van alle gemakken van deze dispenser voorzien!