Dressboy

Dressboy

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDressboy

Heb je genoeg van die rondslingerende kleding in huis? Of stoor jij je elke ochtend weer aan de kreukels omdat je je broek of blouse achteloos op een stoel hebt gegooid?

Zet dan eens een echte dressboy in de hoek van je slaapkamer. Want met een dressboy blijven je kleren kreukvrij én ziet je huis er meteen lekker opgeruimd uit!

Handig hulpje in de slaapkamer

Een dressboy is ideaal voor als je ‘s avonds vast je outfit voor de volgende dag wilt klaarleggen. Rokken, broeken, blouses of jurkjes: je kunt er alles op kwijt. Ook die gedragen blazer die je morgen nog een keer aan wilt, krijgt een mooi plekje op deze staande klerenhanger. Er bestaan zelfs dressboys met aparte lades waar je je sieraden in op kunt bergen. Hoe fijn is dat?

  • Kleding netjes klaarleggen
  • Stijlvol item in de slaapkamer
  • Geen rondslingerende kleding

Een dressboy in jouw eigen stijl

Zo’n dressboy is natuurlijk handig, maar het moet wel bij de stijl van je meubels passen. Heb je een rustige, landelijke sfeer in je slaapkamer? De houten rekken geven precies die rustieke uitstraling waar jij naar op zoek bent. Ben je meer het type voor een moderne inrichting? In dat geval passen een trendy design van chroom of metaal helemaal bij jouw smaak!

Creëer een trendy blikvanger!

Een dressboy kan jaren mee. Is je houten dressboy eigenlijk aan vervanging toe, geef het dan gewoon eens een likje verf. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende kleur rood of blauw. Zo kan niemand meer om jouw dressboy heen. Je kunt je zelfs laten inspireren door de kleur van het vloerkleed of de gordijnen. Dus laat die creativiteit maar de vrij loop.

Het is ook leuk om de kleding zelf de blikvanger te laten zijn. Heb je een lievelingsjurk of bezit je een kledingstuk met een mooie herinnering? Dan is het zonde om deze kleren weg te stoppen in de kast. Geef het een plekje op de dressboy en je kunt er de hele dag van genieten!

Stylingtip!
Een dressboy is ook leuk als decoratief item op andere plekken in huis. De hal, de logeerkamer en zelfs de woonkamer.

Wist je dat?

Dressboys zijn weer helemaal terug van weggeweest. Maar wist je eigenlijk al dat:

  • Een mannelijk mannequin ook wel een dressboy wordt genoemd?
  • De ouderwetse paspop de voorloper is van de moderne dressboy?
  • De vorm van de dressboy is geïnspireerd op het menselijk lichaam zodat de kleding mooi in model blijft?

Ontdek Westwing

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen. Style experts en ontwerpers geven exclusief voor Westwing een kijkje in hun mooi ingerichte huis. Laat je hierdoor inspireren en blijf up to date over de laatste trends! Geïnspireerd geraakt? Op Westwing shop je snel een eenvoudig de leukste spullen voor bij je thuis. Zo maak je van jouw huis een uniek huis.