Dressoir grijs

Dressoir grijs

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDressoir grijs

In de meeste interieurs vind je ze wel, van die saaie, kale muren! Het is lastig om bijpassende accessoires te vinden, omdat je van klokken en lampen vaak al genoeg hebt in huis. Van opbergruimte heb je echter nooit teveel. Kies daarom voor een dressoir grijs, een stijlvolle kleur. Zo heb je enerzijds meer ruimte voor je spullen en anderzijds direct een leuke opvulling van de lege ruimte.

Hout wordt doorgaans geassocieerd met warmte. Niet voor niets kiezen veel mensen voor een houten laminaat- of parketvloer. Ook een houten dressoir in grijs draagt bij aan meer warmte in je woon- of slaapkamer. Waar in huis kun jij nog wel wat extra opbergruimte gebruiken? Lees snel verder en ontdek hoe je een dressoir in grijs kunt combineren met klassieke accessoires.

Creëer warmte met een dressoir van grijs hout

Een dressoir in grijs zorgt voor warmte, door de ietwat klassieke uitstraling van deze kast. Ook houten tafels zijn momenteel erg populair. Naast het feit dat je met een grijs dressoir meer kastruimte hebt, kun je de dressoirs tevens gebruiken voor het verhogen van je tv. In de laden van het dressoir van grijs hout kun je dvd’s, een spelcomputer of tijdschriften leggen.

Wanneer een dressoir grijs niet goed aansluit bij het design van de rest van je meubels, zoals de bank of stoelen in de woonkamer, kun je kiezen voor een dressoir in wit. Wit hout is met vrijwel iedere kleur te combineren. Of kies voor een wit sideboard, die qua uitstraling vaak iets moderner is dan een dressoir van grijs hout.

Aan de slag: accessoires voor dressoir grijs

Het dressoir in grijs geeft een natuurlijke en landelijke uitstraling aan de kast. Probeer dit met accessoires te versterken of in ieder geval te behouden. Er zijn verschillende leuke accessoires verkrijgbaar die je hierbij kunnen helpen.

Tips voor het combineren van een dressoir grijs:

  • Zet verschillende kleine plantjes op je dressoir van grijs hout.
  • Combineer een dressoir in grijs met zilver.
  • Maak een mooie schaal of dienblad met schelpen, cactussen en wat zand voor op je dressoir.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van woonaccessoires die met een dressoir van grijs hout te combineren zijn. Zo zijn er nog tal van andere leuke accessoires. Heb je bijvoorbeeld nog een oud klokje? Zet deze dan op het dressoir! Hiermee behoud je het klassieke karakter van een grijs dressoir.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.