Dressoir hoogglans wit

Dressoir hoogglans wit

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDressoir hoogglans wit

Heb je een kale plek tegen een muur in huis, waar je wel enige opvrolijking kunt gebruiken? Wellicht past hier een mooi dressoir! Hoogglans wit komt veel voor bij moderne dressoirs. Met een dressoir hoogglans wit kun je de aandacht van een saaie muur afleiden. Zo draagt een dressoir in hoogglans wit bij aan een betere sfeer in huis. Daarnaast heb je met een hoogglans wit dressoir direct meer opbergruimte.

Een dressoir in hoogglans wit past het beste in een modern interieur, maar is met de juiste accessoires ook te gebruiken in een meer klassieke inrichting. Het contrast tussen bijvoorbeeld een klassieke muur met een dressoir met hoogglans wit geeft over het algemeen een speels effect in de ruimte. Lees snel verder, waar in huis je een dressoir hoogglans wit op een leuke manier in je interieur kunt verwerken.

Ruim je spullen op in een trendy dressoir in hoogglans wit

De meest gebruikelijke plek voor een dressoir in hoogglans wit is wellicht de woonkamer, waar je de kast als tv-meubel kunt gebruiken. Zet de tv op de kast, gecombineerd met een aantal accessoires. De opbergruimte van de kast kun je dan gebruiken voor het opbergen van bijvoorbeeld je dvd’s, cd’s of tijdschriften. Ook kun je een dressoir je slaapkamer plaatsen. Handig om nog meer kleren op te kunnen bergen, evenals je beddengoed en bijvoorbeeld handdoeken.

Zoek je opbergruimte in de badkamer? Een dressoir met wit hoogglans vormt hier de oplossing voor. Het moderne van deze dressoirs past goed terug in de meeste badkamers, mooi voor onder de wastafels bijvoorbeeld. Waar in huis zet jij het dressoir?

Aan de slag: kies leuke accessoires voor je dressoir hoogglans wit

Een wit hoogglans dressoir is van zichzelf erg modern en strak. Wellicht wil je dit iets speelser of klassieker maken door hier verschillende accessoires op te zetten. Er zijn tal van manieren om je dressoir hoogglans wit nog leuker te doen lijken!

Tips voor het combineren van een dressoir met accessoires:

  • Zwart en wit, wie kent de combinatie niet? Het contrast tussen deze twee kleuren geeft een speels effect aan je dressoir.
  • Combineer het moderne wit van het dressoir van het antiekere zilver van kaarsenstandaards. Leuk om bijvoorbeeld twee of drie kandelaars op te zetten.
  • Ook plantjes doen het vaak goed op een dressoir in het wit. Zet een aantal kleine plantjes in vrolijke potjes op de kast.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.