Dressoir wit

Dressoir wit

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDressoir wit

Heb je ook nog zo’n saaie muur in huis, waarvan je nauwelijks weet wat je ermee moet beginnen? Een schilderij vind je wellicht niet mooi en een klok heb je al. Zet een dressoir van wit hout tegen de saaie muur! Een wit dressoir leidt de aandacht van de muur af, waardoor het aanzicht een stuk minder saai is. Daarbij bieden witte dressoirs direct plek voor je tv en andere spullen.

Een dressoir in wit heeft een vintage uitstraling, wat momenteel ontzettend populair is. Hout zorgt namelijk voor meer sfeer in huis, evenals de soms fraaie houtuitsneden in het hout van de kast. Je kunt ook kiezen voor een moderner design met hoogglans of lak. Lees snel verder hoe je een dressoir van wit hout in je interieur kunt verwerken.

DIY: vind passende accessoires voor op een dressoir

Om je dressoir van wit hout nog beter te laten aansluiten bij de rest van je interieur, is het leuk om het dressoir te voorzien van verschillende accessoires. Met accessoires is het bijvoorbeeld mogelijk om de kast een iets modernere uitstraling te geven of de landelijke uitstraling te versterken.

Welke accessoires passen bij mijn dressoir wit?

  • Het hout van een dressoir heeft iets natuurlijks, waar je simpel op in kunt spelen met bijvoorbeeld een aantal kleine plantjes op de kast.
  • Ook valt hout doorgaans goed te combineren met zilver, of grijs. Kies bijvoorbeeld voor zilveren kandelaars, een zilveren beeldje of andere grijze accessoires op het dressoir.
  • Een combinatie van accessoires staat altijd goed. Combineer schelpen bijvoorbeeld met waxinelichtjeshouders op een grote schaal of een dienblad op het dressoir.

Meer ruimte met een dressoir in wit

Welk type dressoir je ook kiest, een dressoir past goed in de meeste interieurs. Mits de stijl van het meubel aansluit bij de toon van de rest van je interieur. De meeste dressoirs hebben deuren, waarmee je minder mooie spullen af kunt schermen. Berg je dvd’s bijvoorbeeld op in de kast, of gebruik een dressoir wit in de slaapkamer voor het opbergen van je handdoeken en beddengoed.

Je kunt een dressoir van wit hout op verschillende plekken in huis gebruiken. Naast het feit dat een dressoir van wit hout goed past in een woonkamer, kun je de kast ook plaatsen in de keuken of in badkamer.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.