Dressoir zwart

Dressoir zwart

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDressoir zwart

Een witte muur is van zichzelf vaak een tikkeltje saai. Het is echter niet altijd even makkelijk om hier verandering in te brengen. Een van de manieren om je kamers speelser te maken, is door contrast tussen kleuren te creëren. Dit kan bijvoorbeeld met een dressoir in zwart tegen een witte muur. Niet alleen ziet dit er speels uit, ook zorgt een zwart dressoir voor meer opbergruimte.

Waar in huis wil jij een witte muur minder saai maken? Een dressoir in hoogglans zwart past niet alleen in een woonkamer, maar ook op tal van andere plekken in huis, mits het design van een hoogglans zwart dressoir past bij de toon van de rest van je meubels. Lees snel verder hoe je een dressoir in zwart hout in je interieur kunt verwerken.

Dressoir zwart: meer sfeer in huis

Een dressoir met zwart hoogglans hout geeft een sfeervol effect als je deze tegen een witte of beige muur aan zet. Gebruik het dressoir in zwart in de woonkamer bijvoorbeeld om je tv op te zetten. Achter de deuren van de kast kun je je favoriete dvd’s, cd’s en bijvoorbeeld de spelcomputer van je kind opbergen. Heb je liever een lichte kleur dressoir? Neem dan een dressoir van wit hout.

Andere plekken waar een dressoir goed past, zijn onder meer de bad- en slaapkamer. Een dressoir in zwart past bij het moderne karakter dat de meeste badkamers hebben. Hang het dressoir bijvoorbeeld op gelijke hoogte met je wastafel, zodat alle elementen aan de muur op één hoogte zitten.

Tips voor het vinden van accessoires voor een zwart dressoir

Het kan lastig zijn om leuke accessoires te vinden voor een dressoir van zwart hout. Omdat deze kasten van zichzelf al vrij donker zijn, is het raadzaam om te kiezen voor lichtere accessoires. We geven je graag een aantal tips om leuke accessoires te vinden bij je dressoir.

  • Een contrast geeft een speels effect. Dit kan zowel het contrast tussen klassiek en modern zijn, als tussen zwart en wit. Kies daarom voor witte accessoires.
  • Naast wit staan ook zilveren accessoires vaak erg mooi bij zwart. Niet alleen op een dressoir van zwart hout, maar bijvoorbeeld ook op een eettafel.
  • Koop een paar kleine plantjes en zet die op een dressoir. Het natuurlijke van de plantjes sluit aan bij het hout van het dressoirs.

Tip: kies accessoires die dezelfde kleur hebben als je bank of fauteuil, als je het dressoir zwart bij je bank zet.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.