Druppelvanger

Druppelvanger

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDruppelvanger

Het regent pijpenstelen. Je zou haast een paraplu nodig hebben om weerstand te bieden aan alle overlast. In werkelijkheid is het op kleine schaal. Doe die paraplu maar aan de kant, maar een extra theedoek of slab is geen overbodige luxe. Het inschenken van wijn kan een drama worden als je staat te klungelen met de fles. De druppels schieten in het rond en je hoort een niet charmant geluid als de wijn in het glas klotst. Een druppelvanger houdt de wijnregen tegen.

Elegant wijn inschenken, het is niet voor velen weggelegd. We kennen allemaal wel het gevoel dat je zenuwachtig naar de wijnfles kijkt en hoopt dat de tuit maar niet vol hangt met druppels. Een druppelvanger doet wat hij ook belooft. Deze druipring is niets meer en niets minder dan een mooie ring van rvs of aluminium, die je gemakkelijk om de hals van de fles schuift. Hij vangt alle druppels op. En dat kan van pas komen als je net de tafel mooi hebt gedekt en er een wit linnen kleed op ligt.

Weetje – Een druppelvanger zorgt ervoor dat alle druppels opgevangen worden. Wil je echt druppelvrij schenken, dan zal je bij jezelf te rade moeten gaan en je skills wat op moeten vijzelen. Een vaste hand is daarin key to succes.

Do it yourself met de druppelring

Een druppelring is meer dan een handigheidje. Wijnaccessoires zijn doorgaans zo leuk uitgedost dat het meer een hebbeding wordt dan een daadwerkelijk functioneel product. En laat de druppelring zich daar nu onder scharen! Als je zo’n kunststof item hebt aangeschaft, of van welk materiaal dan ook, dan kun je daar natuurlijk van alles mee doen om hem persoonlijker te maken en hem te pimpen:

  • Wijn presenteren aan je gasten doe je in stijl. Jezelf netjes aankleden betekent ook het inschenken van wijn zo elegant mogelijk maken. Een luxe druppelvanger van zilver of metaal oogt een stuk fraaier dan een kunststof exemplaar.
  • Je kunt je druppelring ook laten versieren en er je naam laten ingraveren. Tip: op zoek naar een origineel cadeau? Elke wijnliefhebber is gebaat bij een druppelvanger. Graveer de naam en het beste cadeau ooit is gevonden!
  • Leg een voorraadje aan. Iedere fles is immers weer anders. Met een voorraad druppelringen in groot, klein, dik of dun weet je zeker dat je altijd een passende ring hebt.

Drop it like it’s hot. Een ware trendsetter en een knots van een ring, die druppelvanger!