Dubbelwandige theepot

Dubbelwandige theepot

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorDubbelwandige theepot

Vrijwel ieder gezin kent het, een theemoment met de hele familie! ’s Ochtends een lekkere kop thee bij het ontbijt, ’s middags een kop thee om even op te warmen na het werk of ’s avonds nog een theetje voor het slapen gaan. Wanneer heb jij met je gezin thuis een vast theemoment? Met een dubbelwandige theepot blijft je thee lekker lang warm!

Een dubbelwandige theepot is ideaal voor bijvoorbeeld een avond met je favoriete film, een verjaardag met de hele familie of een spelletje met het gezin. Met deze dubbelwandige theepotten blijft een liter thee namelijk langer warm, waardoor je tussentijds geen nieuwe thee hoeft te zetten. Lees snel verder op welke theemomenten jij deze dubbelwandige theepotten in kunt zetten.

Langer genieten van je warme kopje thee!

Het is vervelend als je tijdens een potje rummikub, monopolie of een kaartspel nieuwe thee moet zetten. Dit geldt ook als je bijvoorbeeld op een regenachtige middag je favoriete film aan het bekijken bent, onder een warm dekentje.

Met een dubbelwandige theepot kun je lekker blijven zitten! De dubbelwandige theepot van rvs biedt namelijk een liter thee, die veel langer warm blijft dan de thee in een enkelwandige theepot.

Zo kun je ook tijdens een feestje lekker met je vriendinnen of bijvoorbeeld familie blijven praten, zonder tussentijds steeds nieuwe thee te moeten zetten. Ga je voor kersenthee, of krijgt een theepot met groene thee je voorkeur?

Dubbelwandige theepot als accessoire

Een dubbelwandige theepot is niet alleen een stuk functioneler dan een enkelwandige theepot, het kan ook een fraaie accessoire vormen in je interieur. Zet de dubbelwandige theepot bijvoorbeeld op een bijzettafel, of geef de theepot standaard een mooie plek in je keuken. Door het grote aanbod aan theepotten, passen de dubbelwandige theepotten zowel bij een klassiek, als moderner interieur.

Tips voor het gebruik van je dubbelwandige theepot als accessoire:

  • Neem bijvoorbeeld een theepot van keramiek, wat een klassieke uitstraling met zich mee kan brengen. Denk aan een mooie, lichte stenen theepot of een donkerder kleur steen.
  • Liever een modern accessoire? Kies dan voor een theepot die dubbelwandig en van roestvrij staal gemaakt is.
  • Ook dubbelwandige glazen theepotten kunnen een fraaie toevoeging aan uw interieur zijn. Deze theepotten zijn bijvoorbeeld prachtig te combineren met lichte theeglazen! De kleur van de thee geeft een speels effect aan de theepot.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.