Eames stoel

Eames stoel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorEames stoel

Wanneer je kiest voor een modern en stijlvol interieur, mag een stoel van Eames eigenlijk niet ontbreken! Charles Eames stoelen staan voor kwaliteit en elegantie, wat duidelijk terugkomt in de vormgeving van deze stoelen. Stoelen van Eames zijn modern, strak en landelijk vormgegeven. Dit maakt een Eames stoel geschikt voor zowel een klassiek, als voor een modern interieur. Waar in huis kun jij de toevoeging van een Eames stoel goed gebruiken?

Charles Eames is een designer met een duidelijke stijl. Het moet chique en modern, maar overal bruikbaar zijn. Het maakt dus niet uit of je bijvoorbeeld een klassieke eettafel hebt, je vindt altijd een eetkamerstoel die hier op aansluit. Kies je voor een eetkamerstoel met leer en chroom, of krijgt een stoel met kuip je voorkeur aan de eettafel? Lees snel verder en ontdek wat de toevoeging van een Eames stoel voor jouw interieur kan betekenen!

Luxe, gecombineerd met comfort in een Eames stoel!

Na een dag hard werken is er niks lekkerder, dan even onderuit zakken in je lounge chair en genieten van een film op de bank. Met een Eames stoel heb je het comfort wat je in deze situaties wenst. De vaak leren bekleding van de stoelen van Eames zit fijn, zodat klachten aan je nek of rug voorkomen worden. Lekker voor tijdens het werken, bij het eten of om te ontspannen.

Naast het comfort van een Eames chair, biedt de stoel (bijvoorbeeld in het zwart of wit) een luxe uitstraling. Mooi voor jezelf en aantrekkelijk voor het bezoek! Wie wil immers geen luxe uitstraling van zijn of haar inrichting in huis? Kies bijvoorbeeld voor een stoel met houten poten, wat zorgt voor gezelligheid en warmte. Of ga voor een Eames stoel met poten van chroom of aluminium, voor een moderne, strakke uitstraling.

Grote diversiteit in het aanbod van Eames chairs

Eames biedt tal van verschillende soorten stoelen aan, die overal in huis te plaatsen zijn. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden van een Eames stoel, schetsen we graag een aantal situaties voor je. Wellicht kun je er inspiratie uit opdoen voor je eigen inrichting.

Tip: combineer verschillende stoelen van Eames!

  • Een kuip- of bureaustoel van Eames hoeft niet per sé aan een bureau te staan, je kunt dit type stoelen ook prima aan een eettafel gebruiken bijvoorbeeld. Zo wordt het diner nog fijner!
  • Kies voor een Eames stoel in je slaapkamer, waarover je kleren kunt hangen of waarin je nog even een mooi boek kunt lezen.
  • Heb je een kale ruimte in je hal? Kies voor een Eames stoel! Met een Eames stoel kun je voortaan zittend je schoenen aan- en uittrekken. Ook heb je zo geen last meer van lege ruimtes.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.