Eenpersoonsbed

Eenpersoonsbed

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorEenpersoonsbed

Je hebt niet altijd een groot bed nodig om heerlijk in de kussens neer te ploffen. Een eenpersoonsbed maakt goed gebruik van de ruimte en kan erg knus en gezellig zijn.  Daarbij kan dit type bed, in tegenstelling tot een tweepersoonsbed, tegen de muur worden geplaatst. Een eenpersoonsbed brengt gezelligheid!

Eenpersoonsbedden voor kinderen

Een kinderkamer hoeft niet altijd heel groot te zijn. Een kind heeft immers geen behoefte aan een groot bed. Een klein maar mooi eenpersoonsbed van hout of metaal past perfect in een kinderkamer en kan met het juiste beddengoed en spreien mooi gedecoreerd worden. Een kleurig gedecoreerd eenpersoonsbed heeft een positief effect op de hele kamer!

Bij een tweepersoonsbed moet je erop letten dat beide kanten van het bed toegankelijk zijn. Dit is niet het geval bij eenpersoonsbed; dit type bed kan met één kant tegen de muur worden geplaatst. Een bed dat tegen de muur staat, bespaart niet enkel ruimte, maar ziet er ook gezellig uit.

Een eenpersoonsbed voor kinderen of tieners is meestal  90 of 100×200 cm groot!

Eenpersoonsbedden voor singlesEenpersoonsbed

Er zijn steeds meer single huishoudens. Eenpersoonswoningen zijn doorgaans kleiner. Daarom is het is belangrijk de beschikbare ruimte goed te benutten. Vaak is er immers geen plaats voor een groot bed. Als je als single ruimte wilt besparen in de slaapkamer, kan je kiezen voor een eenpersoonsbed.

Heb je gekozen voor een eenpersoonsbed? De keuze voor dit type bed betekent niet dat je moet inleveren op luxe en comfort. Gestoffeerde bedden en boxsprings zijn ook verkrijgbaar als eenpersoonsbed. Bovendien heb je ook voor deze bedden een ruime keuze aan kleuren en materialen.

Doorgaans voldoet een bed met slaapgedeelte van 100×200 cm voor volwassenen. Wie incidenteel bezoek niet wil uitsluiten, kan opteren voor een queensize bed. Dit bed heeft de afmetingen 140×200 cm en is het perfecte compromis tussen eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden!

Tip!
Vergeet niet een kijkje te nemen in Westwings online magazine! Hier vind je inspirerende ideeen en suggesties om van jouw huis een uniek en mooi huis te maken.

Bedden om ruimte te besparen

Soms moet je door een gebrek aan ruimte kiezen voor een klein bed, meestal een eenpersoonsbed. Maar dat betekent niet dat je je goede nachtrust moet opgeven. Er zijn een aantal mogelijkheden om het eenpersoonsbed bijzonder ruimtebesparend te maken. Of het nu een bank met slaapfunctie, een bedstede, een futon of opklapbed is, hoogwaardige eenpersoonsbedden zijn er voor iedere situatie!

Luxe eenpersoonsbedden bij Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs een prachtig eenpersoonsbed vinden? Nou, bij Westwing! Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living wegschop, vind je een grote variatie aan eenpersoonsbedden.

En het leuke is: bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Daar wordt iedereen vrolijk van!

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw eenpersoonsbed is nog maar één klik bij je vandaan!