Eetbank leer

Eetbank leer

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorEetbank leer

Iedereen is wel bekend met de eettafel en eetstoelen, maar de eetbank is een ander verhaal. Misschien heb je hem wel eens in een eetgelegenheid gezien: de eetbank van leer. Het is namelijk heerlijk om tijdens het ontbijt, de lunch of het diner op een comfortabele bank te zitten in plaats van op zo’n gebruikelijke stoel. Deze banken zitten bovendien niet alleen lekker, ze ogen ook nog eens erg stijlvol aan je eettafel.

De eetbank van leer past eigenlijk naadloos in ieder interieur, of je eettafel nu in de woonkamer of eetkamer staat. Daarnaast past er altijd wel een eetbank van leer bij de tafels en stoelen die je reeds in je huis hebt staan, waardoor je de eetkamerbank echt als iets extra’s kunt zien. Het geeft je woon- of eetkamer net wat meer sfeer, het zit een stuk lekkerder en ook kinderen zijn er dol op!

Eetbank van leer in hedendaags interieur

Een eetbank is niets nieuws, maar toch is deze bank nooit echt ingeburgerd. De laatste jaren lijkt dat steeds meer te komen, want de eetbank leer is nu al in menig eetkamer terug te vinden. Dat vinden kinderen geweldig, want zij zijn dol op de eetbank van leer. Speciale, hogere eetbanken zijn bovendien perfect voor de allerkleinsten.

Het blijft echter niet bij de handigheid voor kids, want niet alleen kinderen genieten van een eetbank. Leer is praktisch, omdat het makkelijk schoon te houden is. Door het brede aanbod past er een stijlvol model in ieder interieur, ongeacht of dit een moderne of klassieke inrichting betreft. Naast functioneel is de eetbank van leer, dus ook op het gebied van design een topper!

Multifunctionele eetbank leer

De eetbank van leer is op verschillende manieren te gebruiken en ook bij het uitzoeken dient hier rekening mee gehouden te worden. Het is belangrijk om te weten waar de eetbank komt te staan, bijvoorbeeld:

  • Eetbank van leer in de woonkamer: In de woonkamer draait het om wonen en dus niet alleen om eten. Om de eetbank op de rest van de kamer te laten aansluiten, moet er goed naar kasten en ander meubilair gekeken worden. Het design van de eetbank kan daar dan weer op afgestemd worden.
  • Eetbank van leer in de eetkamer: In de eetkamer draait alles om de maaltijd. Hierdoor is het uitzoeken van de perfecte eetbank voor deze kamer wat gemakkelijker. Laat je dus vooral lekker gaan!
  • Kies in de tuin ook voor je eetbank leer: Als de bank na iedere maaltijd weer veilig naar binnen wordt gebracht, is deze eetbank ook prima in de tuin te gebruiken. Wil je de bank het gehele jaar door buiten kunnen laten staan, dan is een andere stof waarschijnlijk toch een betere keus.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.