Eierdop

Eierdop

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorEierdop

De geur van vers gezette koffie komt je tegemoet, de warme sneetjes toast springen uit het broodrooster en de vers geperste jus d'orange staat klaar. Tijd voor het ontbijt! Maar de gezellig gedekte ontbijttafel is niet compleet zonder een gekookt eitje, dat je in een design eierdop op tafel zet.

Waarom een eierdop gebruiken?

Is jouw keuken ook voorzien van allerlei handige accessoires om eten klaar te maken of om te gebruiken tijdens het eten? Eierdoppen mogen daarbij niet ontbreken. Natuurlijk kun je meteen al het ei van zijn schaal ontdoen, maar je geniet meer van het ontbijt als je een trendy eierdop gebruikt. Weet je waarom?

  • Een eierdopje maakt het mogelijk om je ei op je gemak met een mooi zilveren lepeltje uit de schaal te eten. Je kunt er langer van smullen!
  • In een eierdop blijft je ei langer warm. Je hebt toch het liefst een warm eitje?
  • Het is zo gemakkelijker om de juiste hoeveelheid zout over je ei te strooien. Je hebt nooit meer een te zout ei!
  • Als je zachtgekookte eieren hebt, wil je niet dat de heerlijke eidooier op je bord of schaaltje terechtkomt. Een eierdop voorkomt verspilling van je lekkernij.
  • Met een eierdop is de kans veel kleiner dat je een stukje eischaal in je mond stopt.
  • Het eierdopje zelf wordt niet heet. Je kunt de warme eitjes dus zonder kans op verbranding pakken en verplaatsen.
  • Eierdoppen zorgen met een mooi tafelkleed, bestek en servetten voor een perfect aangeklede tafel.

Welke vorm, kleur of materiaal kiezen?

Het leuke van eierdoppen is dat ze in alle vormen, kleuren en materialen verkrijgbaar zijn. Het is een echt design object. Je kunt gaan voor klassiek porselein, traditioneel aardewerk, modern keramiek, origineel glas of stoere roestvrij stalen of kunststof eierdopjes. Net wat je smaak is.

Hebben jij of je partner soms last van een ochtendhumeur? Een eierdop met grappige tekst of print doet deze als sneeuw voor de zon verdwijnen. Begin de dag met een lach, met een ei in een edgy eierdop.

Praktische keukenaccessoire en trendy tafeldecoratie

Kies elke ochtend een bijpassende eierdop. Je kunt je dag niet beter beginnen met deze functionele keukenaccessoire en trendy tafeldecoratie!