Eiken dressoir

Eiken dressoir

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorEiken dressoir

Sfeer in huis creëren, het is lang niet altijd even makkelijk! In welke ruimtes in huis mis jij nog enige sfeer? Wil je de woonkamer bijvoorbeeld gezelliger maken, of mag de uitstraling van je slaapkamer wel wat warmer zijn? Met een eiken dressoir heb je enerzijds meer kastruimte en anderzijds een sfeervolle toevoeging aan de meubels in huis. Je kunt hierbij kiezen voor een dressoir in het wit, of in teak. Wat kies jij?

Een eiken dressoir past eigenlijk overal in huis. Je kunt er je tv in de woonkamer op zetten of je kunt het dressoir in de slaapkamer zetten om de laden met nog meer kleding te vullen. Vind je een eiken dressoir te klassiek? Verrijk de dressoirs met leuke, bijpassende accessoires. Lees snel verder waar in huis je een eiken dressoir kunt gebruiken voor meer sfeer.

Meer sfeer met het hout van een eiken dressoir

Men maakt vaak de associatie tussen hout en warmte in huis. Niet voor niets nemen mensen vaak een parket- of laminaatvloer. Het hout van dit type vloeren geeft een natuurlijke, landelijke uitstraling aan je woning. Dit geldt ook voor een massief eiken dressoir, dat je meer warmte biedt in een woon- of bijvoorbeeld slaapkamer. Je kunt ook kiezen voor een eiken dressoir dat wit geverfd is en wat voor meer licht zorgt.

Een eiken dressoir is ideaal als opvulling van een lege ruimte tegen een kale muur. Het dressoir zal de aandacht van de muur afleiden, waardoor deze meteen een stuk minder saai oogt. Daarbij heb je met het eiken dressoir direct ruimte om nog snel wat spullen op te kunnen bergen.

Welke accessoires passen bij een eiken dressoir?

Het is vaak niet eenvoudig om passende accessoires te vinden voor een eiken dressoir in je woning. Je wilt de landelijke, natuurlijke uitstraling van het hout in het eiken dressoir behouden, maar vindt het dressoir zonder accessoires wellicht wat sober. Een eiken dressoir is vaak erg robuust, zeker bij massief eikenhout. Met subtiele accessoires neem je dit robuuste van het eiken dressoir weg.

  • Behoud het landelijke karakter van houten dressoir, door hier kleine plantjes op te zetten.
  • Combineer antiek en modern, door op het dressoir zilveren kandelaars te zetten. Leuk om in de avond een romantisch kaarsje aan te steken.
  • Heb je nog een oude schaal? Laat deze niet op zolder of in de kelder liggen. Schep er wat zand op, leg er een paar schelpen bij en je hebt een vrolijk, zomers accessoire voor op het eiken dressoir.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.