Eiken tv meubel

Eiken tv meubel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorEiken tv meubel

Heb je een mooie tv aangeschaft, maar is de omgeving van je tv nog een beetje kaal? Dan is een eiken tv meubel het meubelstuk dat jouw tv kan voorzien van een mooie omgeving. Het geeft toch een gezelliger aanzicht als je tv is voorzien van een mooie eiken tv meubel. Met een eiken tv meubel kun je verschillende kanten op, waardoor je gemakkelijk een tv meubel vindt die goed aansluit bij je interieur.

Een eiken tv meubel wordt gekenmerkt door een modern design, dat als het ware als toevoeging geldt voor je interieur. Je kunt ervoor kiezen om je tv op je eiken tv meubel te plaatsen, maar je kunt je tv er ook in plaatsen of erboven hangen. Mag je tv best gezien worden? Hang hem dan bijvoorbeeld boven je eiken tv meubel. Heb je liever dat je de tv ook kunt opbergen, als er bijvoorbeeld kinderen je huis onveilig komen maken? Dan kun je hem in de kast plaatsen.

Eiken tv meubel: creëer een mooie omgeving voor je tv

Een tv meubel van eiken is mooi te plaatsen binnen vrijwel ieder interieur. Een eiken tv kast, een tv dressoir van eiken of een andere variant van eiken tv meubels hebben een open en rustgevende uitstraling, door de houttinten die naar voren komen. Het is mooi om diverse houten accenten terug te laten komen binnen je interieur, zodat er eenheid ontstaat. Heb je al een aantal houten meubels staan? Een mooie houten kast of wat houten stoelen? Combineer dit dan met een mooie eiken tv meubel.

Eiken tv meubel: hoe plaats jij het?

Een eiken tv meubel is op verschillende manieren te plaatsen in je woonkamer. Het is natuurlijk mogelijk om je tv meubel bij de tv in je woonkamer te plaatsen, maar het kan natuurlijk ook in een speelkamer of slaapkamer. Hieronder vind je enkele plaatsingsmogelijkheden.

  • Wat dacht je van een eiken tv meubel als decoratie, voor onder je tv? Je hangt je tv boven je tv meubel, maar je kunt je tv meubel wel voorzien van allerlei leuke accessoires om het geheel wat op te vrolijken.
  • Het is natuurlijk ook mogelijk om je tv op je tv meubel te plaatsen. Het is mooi om je tv meubel wat leeg te houden, omdat je tv meubel zelf al zorgt voor een mooie omgeving voor je tv.
  • Wil jij je tv ook kunnen verbergen? Dan is het een optie om bijvoorbeeld een dressoir aan te schaffen, waarvan je de deurtjes open en dicht kunt doen. Laat je tv zien wanneer jij dat wilt!
  • Wil je lekker met z’n allen aan tafel blijven zitten, maar toch niet je favoriete programma missen? Het is ook mogelijk om een eiken tv meubel op wieltjes te plaatsen. Je rijdt je tv precies naar waar jij het wilt.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.