Elektrische wijnkoeler

Elektrische wijnkoeler

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorElektrische wijnkoeler

Een wijnkast lijkt soms een overbodige luxe. Is dat wel echt zo? We houden allemaal van een lekker gekoeld wijntje op zijn tijd. Net zoals het uitkiezen van kleding op vakantie, willen we ook bij het uitzoeken van een wijntje de keuze hebben. Staat er maar één fles, dan heb je niet veel te kiezen. Heb je een hele wijnvoorraad, dan is het alsof je een wijnkenner bent en op eigen houtje de wijn uit moet kiezen. Een echte wijnliefhebber heeft dan ook een fles of tien in huis. Als je dan zo’n fles wijn wilt openen, dan is er niets zo lekker als een glaasje wijn die op de juiste drinktemperatuur is. Een elektrische wijnkoeler met led maakt je leven dan een stuk makkelijker en brengt koelte op warme momenten.

Wist je dit al? Wijn wordt doorgaans veel te koud geschonken en genuttigd. We zijn er allemaal schuldig aan. We zetten een fles wijn in de koelkast en halen hem haast bevroren er weer uit. Wijn die te koud wordt gedronken, verliest veel smaak. En dat is zonde!

Luxe op temperatuur

Van klassiek tot modern en van kitsch tot strak, een elektrische wijnkoeler valt op tussen de andere woonaccessoires. En niet zo’n beetje ook. Lekker luxe is zo’n elektrische wijnkoeler zeker. Je hoeft niet meer te priegelen met een standaard koeler van rvs en de vele ijsklontjes die je moet gebruiken om hem koel te houden. Een elektrische wijnkoeler maakt zichzelf koud. En laten we eerlijk zijn: we houden van gemak en comfort. Zo heb je snel een flesje koud op tafel staan en binnen no time kun je genieten van je favoriete wijn op de juiste temperatuur.

Maak het plaatje compleet

Wijnkoelers hebben zo hun charme. Niet alleen omdat ze haast sneller zijn dan het licht en de wijn binnen korte tijd op de juiste temperatuur brengen, maar omdat ze het plaatje compleet maken. Met een elektrische wijnkoeler breng je bezoek in de juiste sfeer. Wie kan immers een gekoeld wijntje weerstaan als het aangeboden wordt in een koelsysteem dat je haast moet aanbidden? Wil je echt de ultieme wijnfanaat worden, dan zijn er nog meer handige wijnaccessoires die je een handje helpen:

  • Een flesje bubbels smaakt zeker net zo lekker als een glaasje wijn. Heb je iets te vieren en wil je een fles champagne opentrekken, haal dan ook gelijk een champagnekoeler in huis.
  • Je wijnvoorraad dicht bij je in de buurt hebben? Een mooi wijnrek brengt niet alleen je wijnflessen dicht bij elkaar, maar zorgt ook dat ze altijd binnen handbereik zijn.