Engels behang

Engels behang

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorEngels behang

Statige paleizen met prachtig aangelegde tuinen rondom. De beleefdheid, netheid en voornaamheid die door deze cultuur wordt bepaald, spreken je enorm aan.. Het is duidelijk: jij bent een Engeland liefhebber pur sang. Ben je daar op vakantie dan geniet je van de vele, originele kastelen uit de achttiende eeuw, de rijk aangeklede ruimtes en de herkenbare accessoires. Zo zou je het bij jou thuis ook wel willen..

Bekleed de muren dan met een Engels behang! Dit behang heeft zo’n uitgesproken look dat je met één muurtje meteen die typische, smaakvolle en royale sfeer door jouw interieur laat waaien. Door het behangen van één muurtje heb jij zonder veel gedoe en verandering met Engels behang wat je wilt!

Wat is Engels behang?

Engels behang is een verzamelnaam voor vele soorten behang, maar is altijd opvallend sierlijk, klassiek en romantisch. Zelfs behang met alleen strepen of blokken!

Het weerspiegelt de behangen muren die je nog steeds aantreft in statige huizen, kastelen, paleizen en theaters. Engels behang is voorzien van ronde ornamenten, met bloemen, historische dessins en opdrukken. Een soort behang dat van nature een lange geschiedenis ademt.

Ieder patroon en motief op Engels behang heeft een uitgesproken look en feel en leent zich vaak voor een specifieke ruimte.

Engels behang voor in de slaapkamer

Romantiek, lieflijkheid en rust mag in de slaapkamer benadrukt worden. Dat kan met Engels behang!

Aan de muren van je slaapkamer past een behang met bloemenmotief. Dat kunnen romantische rozen zijn met sierlijke blaadjes in verschillende, zachte groentinten. Een extra natuurlijke uitstraling geef je het door naast de bloemen een klein vogeltje te laten vliegen. De nauwkeurige details van dit Engels behang maken het levensecht en blazen daardoor de rust van de natuur je slaapkamer in. Super romantisch!

Engels behang voor op kantoor

Maak je werkplek ‘really proper english’ met Engels behang. Naast een antiek donker eikenhouten bureau, een Engels bureaulampje met groen glazen kap en een stoel met donkerrode fluwelen bekleding maak je het helemaal compleet door de muren te behangen met een Engels behang voorzien van een nauwkeurig doordacht strepenpatroon. De afstand tussen de strepen met verschillende kleuren passen hier perfect!

Engels behang in de kinderkamer

Een ander typisch Engels behang is geïnspireerd op klassieke sprookjes en kinderverhalen. Prints van originele tekeningen en illustraties zijn op precieze wijze op dit Engels behang gedrukt. Door alleen al één muur te behangen maak je de kinderkamer tot een betoverende ruimte. Nostalgisch en magisch! The kids will love it!

Voor welk Engels behang je ook kiest, een lange historie, romantiek en elegantie zullen je van je stoel blazen richting het land waar jij je hart eerder aan had verpand!

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs prachtige Engels behang vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan Engels behang. Dat niet alleen.

Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van!

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw Engels behang is nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.