Engelse bureau’s

Engelse bureau’s

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorEngelse bureau’s

Stel, je werkt thuis. Om je goed te kunnen concentreren, heb je een kamer tot werkplek gedoopt. Daar stap je ’s ochtends naar binnen om te gaan werken en trek je aan het einde van de dag de deur achter je dicht. Zo blijven werk en privé netjes gescheiden.

Bij het inrichten van je nieuwe werkplek heb je de muren een likje verf gegeven, hangt er voor het raam een luxaflex en heb je een paar mooie schilderijen opgehangen. Nu de meubels nog, maar nog belangrijker: wat voor soort bureau komt er in de kamer te staan? Heb je een klassieke smaak? Heb je wel eens aan Engelse bureau’s gedacht? Een imposante en stijlvol bureau dat een opvallende verschijning is in de werkkamer!

Engelse bureau’s

Denk jij bij Engelse bureau’s meteen aan klassieke woningen waar een man op leeftijd in pak achter zijn bureau zit? Vergeet dat snel! Engelse bureau’s zijn klassiek, toegegeven, maar geven elke ruimte een stijlvolle look!

Gemaakt van houtsoorten als mahonie, kersen of eiken, zijn Engelse bureau’s donker van kleur. Het bureau bestaat uit een dik houten tafelblad met twee ladekasten aan ieder kant. Elke la heeft een bronzen handvat. De finishing touch van een Engels, klassiek bureau! Als jij aan het bureau schuift, heb je aan beide kanten opbergruimtes voor je papieren, bureau accessoires en andere benodigdheden.

Vandaag de dag worden er nog volop Engelse bureau’s met de hand gemaakt. Zo’n bureau is een echte investering waar je jarenlang plezier van kan hebben. Ben je op zoek naar een tweedehands  bureau? Dan kun je er bijna vanuit gaan dat zo’n bureau antiek is! Dit soort bureau’s zien er geleefder uit, wat een de meubel nóg mooier maakt!

Meubels bij Engelse bureau’s

Engelse bureau’s zijn chique en klassiek. Welke meubels voeg je hierbij toe? Wil je een klassieke kamer? Dan is een antieke sterrenkijker, een zilveren kandelaar of een houten wereldbol een goede optie. Wil je in modernere sferen blijven? Dat kan ook! Engelse bureau’s combineren perfect met moderne, retro en landelijke meubels. Een combinatie van stijlen laat ook zien wat voor persoonlijkheid jij hebt en waar jij van houdt!

Chique bureau accessoires

Op Engelse bureau’s horen natuurlijk chique bureau accessoires. Waar moet je hier bij aan denken?

  • Een klassieke bureaulamp
  • Mooie zwarte met gouden vulpennen
  • Imposante bureaustoel
  • Een houten postvakjes

Wil op een imposante bureaustoel achter je bureau zitten? Om het plaatje compleet maken, hoor je bij Engelse bureau’s een stoel te hebben gemaakt van hetzelfde soort hout. Dit soorten stoelen zijn groot en zwaar, maar erg mooi! De kussens in de rug- en armleuning doen je denken aan chesterfield banken. Bruinen gevoerde kussens met knopen. Heb je zo’n bureaustoel aan het Engelse bureau geplaatst? Dan zal jij zien hoe de kamer een klassieke uitstraling krijgt!

Heb je al zin gekregen om achter een imposante bureau te zitten? Heb je dan al naar Engelse bureau’s gekeken?