Ergonomische kruk

Ergonomische kruk

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorErgonomische kruk

Een hele dag zitten; dat voel je zeker aan je billen. Je spieren worden volop aangespannen, waardoor je als het ware een houten kont hebt. Je kent het wel: na een halve dag werken – zittend – zak je steeds verder naar beneden, tot je eigenlijk meer op je stoel hangt dan dat je er daadwerkelijk op zit. Je weet van gekheid niet meer waarvoor zo’n stoel is ontworpen. Staan zie je toch ook niet zitten. En dan is de ergonomische kruk wel een heel goede uitkomst.

Het is een hele mond vol, maar de ergonomische kruk staat bekend om zijn comfort en zorgt voor een goede ergonomie. Krom zitten achter je bureau of tafel behoort tot de verleden tijd. Tijd voor een nieuw tijdperk! Het tijdperk van de ergonomische kruk.

Lekker bewegen

Zitten is topsport. Dan moet je wel goed zitten. Topsporters weten als geen ander dat de juiste apparatuur zorgt voor een geweldige start en een nog betere finish. De ergonomische kruk blinkt uit in design en gemak en geeft jou die finish waar je altijd van gedroomd hebt.

Waar een traditionele stoel stevig op zijn plek blijft staan en niet zal buigen voor zijn meester, wringt de ergonomische kruk zich in alle bochten om mee te gaan met zijn gebruiker. Dat is ook zijn kracht. Je beweegt tot wel twee keer zoveel op een ergonomische kruk dan op een klassiek exemplaar.

Tip: Een ergonomische kruk is ideaal op je werkplek. De zithoogte van de kruk bepaal je eenvoudig zelf. Zo’n zadelkruk maakt werken op de lagere school of in talloze medische beroepen extreem handig.

Doe de stoelendans

Verzwakte rugspieren zijn vaak het gevolg van gebrek aan beweging. Zit je de hele dag door, dan krijg je een onbeweeglijke en foute zithouding. De oplossing? Gooi die ondingen weg en schaf een ergonomische kruk aan.

Draai het principe van zitten om en laat die stoel zich aan jou aanpassen in plaats van andersom. Van voor naar achter, van links naar rechts en ook van boven naar beneden. Deze hele stoelendans maak je met de ergonomische kruk.

Een flinke stimulans om te bewegen. En hij lokt het ook uit. Je ontkomt dus niet aan je dagelijkse portie bewegen. Vergeet die bezoekjes aan de sportschool maar snel!

Kies jouw ergonomische kruk

Dat een ergonomische kruk aan een bepaald design moet voldoen, is duidelijk. Maar het oog wil ook wat, dus maak iets moois van de ruimte en kies een kruk die je zelf vindt stralen en jou stijlvol laat zitten!

Varieer in kleur, vorm en materiaal, en jouw ergonomische kruk is voor het leven. Klassieke modellen veranderen in ware trendsetters met een vrolijk kleurtje. Ook speciaal gevormde zadels maken zitten een bezigheid waar je van geniet!

Maak van je werkplek een stijlvolle plek met jouw favoriete ergonomische bureaukruk.

Neem voor de nodige inspiratie een kijkje bij Westwing. Deze Home and Living webshop biedt alles voor in en om je huis. Dagelijks presenteert Westwing een gevarieerd en exclusief aanbod accessoires en meubels, stuk voor stuk topmerken en met een mooi design. Alles met aantrekkelijke korting tot wel 70%! Vergeet daarnaast niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Hier lees je alles over de laatste trends en nieuwe stijlen, krijg je tips en adviezen om daar zelf mee aan de slag te gaan en kun je je creativiteit tot leven brengen met leuke DIY ideeën.