Fauteuil stof

Fauteuil stof

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorFauteuil stof

Zoek jij nog een riante en comfortabele stoel voor in je woning? Zo eentje waar je lekker in kunt neerploffen en waarin je heerlijk de ruimte hebt om een juiste houding te vinden? Dan moet je eens kennismaken met een fauteuil stof.

Wil je een meubelstuk die bij het betreden van je woonkamer meteen in het oog springt? Een stoel die je eigenlijk niet over het hoofd kunt zien als je na een zware dag vermoeid thuiskomt? Een fauteuil van stof biedt jou de mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen, in een hippe en trendy stoel. Laat je bankstel de concurrentie maar voelen van dit pronkstuk!

Laat je verrassen door een fauteuil van stof

Een fauteuil van stof verrast vriend en vijand. Een comfortabele stoel die in verschillende designs te verkrijgen is. Een ruime breedte- en dieptemaat, waardoor je lekker weg kunt zakken in je stoffen fauteuil. Er zijn echter ook andere opties dan enkel stof op je fauteuil. Die lees je hier:

  • Fauteuil van hout. Warme en zachte kleur. Het is mogelijk een kussentje op het zitvlak te plaatsen, maar dit is niet noodzakelijk.
  • Fauteuil van kunststof. Vaak heel trendy en hip. Daarnaast is er te kiezen uit een divers aanbod van verschillende kleuren.
  • Fauteuil van leer. Gewaagd en stoer. Geeft een stijlvolle sfeer aan je leefruimte. Lekker wonen zo!
  • Buisframe fauteuil. Mooie fauteuil die is afgewerkt met buisframeleuningen. Deze fauteuils zijn er in opkomst in onze woningen en dat is niet wonderbaarlijk gezien de levendigheid van deze stoelen.

Fauteuil stof in je slaapkamer

Wat dacht je van een fauteuil van stof, gewoon in je eigen slaapkamer? Het fleurt je slaapkamer wat op en zorgt voor een leuk sfeertje, helemaal wanneer het leuk gecombineerd is met andere meubels of accessoires in je slaapkamer. Ook is het soms gewoon lekker om even een boekje te lezen in je stoel, in plaats van in bed.

Het is bijvoorbeeld leuk om een tafeltje te plaatsen naast je fauteuil. Zo heb je op je slaapkamer een eigen plekje, voorzien van een fauteuil stof en een tafeltje. Indien je de ruimte hebt op je slaapkamer, is het zeker de moeite waard om dit eens uit te proberen.

Diverse stijlen voor je fauteuil van stof

Er zijn diverse mogelijkheden als je voor je fauteuil stof kiest. Door het gevarieerde aanbod is er eigenlijk voor ieder wat wils, welk interieur je ook hebt. Hieronder vind je enkele mogelijkheden.

  • Landelijke stijl
  • Moderne stijl
  • Vintage stijl
  • Klassieke stijl
  • Romantische stijl

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.