Feestartikelen

Feestartikelen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorFeestartikelen

Voor het geven van het ultieme feestje zijn feestartikelen niet weg te denken. Decoratieve feestartikelen kunnen de sfeer van het feest bepalen. Van simpele musthaves tot aan de allergekste snuisterijen; feestartikelen zijn er in allerlei vormen!

Feest staat gelijk aan uit je bol gaan en lol maken. Je kunt feestartikelen kleinschalig gebruiken, zoals op een kinderverjaardag, of juist uit je dak gaan met Koningsdag! Maak jouw feest dus af door te kiezen uit het ruim assortiment van feestartikelen! Hoe gaat jouw feest er thuis uitzien?

Feestartikelen sinds de wieg

Van jongs af aan zijn we al gewend aan het ophangen van slingers als er iemand jarig is. De feestelijke sfeer in huis begint hiermee! Bij de geboorte van een baby wordt de ooievaar van stal gehaald en tijdens ieder seizoensfeest kenmerken we onze inrichting met de nodige decoratie.

Kies voor vrolijk gekleurde slingers in allerlei vormen.

  • Je kunt gaan voor de typische ruitenslingers, of
  • juist kiezen voor slingers in de vorm van dinosauriërs, zonnetjes of ieder ander gek figuur. Deze verschillende figuren doen het vooral goed op kinderfeestjes.
  • Op speciale feestdagen is het leuk slingers te gebruiken in het bijpassend thema. Op Koningsdag is het oranje wat de klok slaat! Kleur je huis oranje met Koningsdag, of rood en groen met Kerst!

Ballonnen: het ultieme feestartikel

Naast slingers zijn de ballonnen feestartikelen die niet mogen missen op feesten! Laat de ballonnen uiteraard matchen met de rest van de gebruikte versiersels.

Ga je voor helium gevulde ballonnen waarmee je leuke gekke stemmetjes kunt maken? Of liever voor de lachgasballonnen om iedereen losjes te krijgen?

Voor iedere leeftijd zijn bijpassende ballonnen te vinden. Geef een kinderverjaardag extra flair met ballonnen waarop het levensjaar staat vermeldt. Of benadruk een speciale leeftijd van volwassenen. Een 50-jarige Abraham of Sarah zet je met deze ballonnen ook extra in het zonnetje!

Confetti & serpentine: super feestartikelen!

Een leuk idee voor naast de ballonnen en slingers en voor tijdens feestjes in het algemeen, is het gebruik van confetti en serpentinerolletjes! Met deze feestartikelen breng je het feest écht op gang!

Je kunt ballonnen vullen met confetti en serpentine, ophangen aan het plafond en aan het eind van het feestje de ballonnen lek prikken. Er komt dan een stortregen aan confetti en serpentine vrij! Een leuk gezicht voor jong en oud!

Confetti en serpentine zijn in allerlei stijlen en kleuren te krijgen. Zo kun je een thema benadrukken of de stijl van je woning extra flair geven.

  • Roze confetti voor tijdens een romantisch huwelijksfeest.
  • Alle kleuren van de regenboog doen het goed tijdens een kinderpartijtje.
  • En goud knalt de pan uit tijdens een oud en nieuw feest aan huis!

Voor iedere feestgelegenheid

Dit zijn vooral feestartikelen voor verjaardagsfeesten, maar feestartikelen zoals feesthoeden, roltongen, taartkaarsjes en lampionnen kunnen natuurlijk voor elke feestgelegenheid gebruikt worden.

Met carnaval kun je geheel verkleed gaan in een kostuum; van een simpele verkleedpartij tot aan het aandoen van een kostuum van een bekende superheld! Met een leuke hoofdtooi ben je binnen enkele ogenblikken een indiaan, of een beach girl die rechtstreeks van Hawaii komt!

Ook voor Halloween en Sint Maarten zijn er ongelooflijk veel feestartikelen te vinden! Je kunt het zo gek en feestelijk maken als je zelf wilt! De hoofdzaak is dat je er onvergetelijk veel plezier aan beleeft!

Bekijk de mogelijkheden voor het aankleden van jouw feest bij Westwing. Want bij Westwing vind je alles voor in en om het huis. Deze online Home and Living webshop presenteert elke dag weer een gevarieerd en exclusief aanbod accessoires en meubels waar je heel blij van wordt. Allemaal topmerken en design producten met aantrekkelijke korting weten je keer op keer aangenaam te verrassen. Vergeet daarnaast niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Style experts en ontwerpers geven exclusief voor Westwing een kijkje in hun mooi ingerichte huis. Laat je hierdoor inspireren en blijf up to date over de laatste trends! ga aan de slag met tips, suggesties en DIY ideeën en zit er als eerste up to date bij!