Fietsmand

Fietsmand

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorFietsmand

Een fietsmand is gelukkig niet meer alleen voor oudere vrouwen. Ook als je jong bent, kun jij je nu vertonen met een mand voor op je fiets. Het is zelfs hip om een fietsmand of een fietskrat voor op je fiets te hebben! Gelukkig maar, want het is zo gemakkelijk als je eens een zware handtas bij je hebt of snel op de fiets een boodschap gaat doen. Die zet je heel gemakkelijk gewoon voorin jouw mand of kratje.

Kun jij jouw fiets soms moeilijk terugvinden tussen al die andere fietsen die in het fietsenrek bij de supermarkt of het station staan? Ook dan is een fietsmand handig, want het geeft je fiets een duidelijk herkenningspunt in de massa fietsen. Lees verder om te lezen hoe je jouw fietsmand helemaal hip en nog beter te herkennen maakt.

Riet, hout & kunststof

Rieten fietsmanden, kunststof fietsmandjes en fiets manden van hout: er is voor ieder wat wils. Het voordeel van een fietsmand vóórop je fiets in plaats van bijvoorbeeld fietstassen achterop je fiets, is dat je achterop ruimte houdt voor je kinderen of vriendinnen. Ondertussen kun je fijn voorin je bagage kwijt. Of dit nu een kleine handtas is of je boodschappen, je kunt er overal ook heel gemakkelijk bij, want het staat gewoon voor je neus.

Maak je fietsmand herkenbaar

Een fietsmand maakt je fiets gemakkelijker en sneller te herkennen, maar als je een kunststof fietsmandje kiest, valt deze nog niet op in de massa fietsen bij het station of ergens anders. Maak je fiets dus nog beter herkenbaar met deze 5 tips:

  1. Gebruik andere opvallende accessoires voor je fiets. Denk bijvoorbeeld aan een felgekleurde fietsbel of een leuk zadelhoesje.
  2. Kies een fiets mand in een groter formaat. Dat valt altijd meer op.
  3. Kies een materiaal voor je fietsmand dat ook opvalt. Bijvoorbeeld een rieten fietsmand of een fietsmand of krat van hout.
  4. Pimp je fietsmand door deze te schilderen, er sleutelhangers of andere hangers aan te hangen of door de fietsmand te versieren met een bloemetjesslinger of slinger met andere gekleurde frutsels.
  5. Wat je ook nog kunt doen, is je bagagedrager aan de achterkant van je fiets een kleurtje geven. Als je fiets dan in een vol fietsenrek staat, kun je hem alsnog heel snel en gemakkelijk herkennen.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.