Flanel dekbedovertrek

Flanel dekbedovertrek

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorFlanel dekbedovertrek

Buiten is het donker, grauw, nat en koud.. Tijdens het winterseizoen zit er eigenlijk niet veel anders op dan het in huis warm en gezellig te maken. Wanneer je natgeregend, met koude handen en voeten binnenstapt, is er niets lekkerder dan, eenmaal opgedroogd, behaaglijk onder de wol te kruipen. Is er iets meer comfortabel op zo’n moment?

Jawel dat is flanel! Met een dekbedovertrek van flanel ben je verzekerd van een ontzettend zacht gevoel en een opgewarmde nacht. Een flanel dekbedovertrek is als een comfortabele omhelzing!

Wat is flanel?

Flanel ontstaat door de manier van weven en kan gemaakt zijn van puur katoen, polyester of een combinatie van deze twee. Dit linnen wordt door een ruwmachine opgeruwd zodat bepaalde vezels loskomen. Dat loskomen zorgt voor de zachte structuur waar flanel bekend om staat.

Ben je op zoek naar een flanel dekbedovertrek? Houdt dan de kwaliteit in de gaten. Sommige debedovertrekken zijn gemaakt van een flanel waarbij de druk van het opruwen te hoog is geweest. Hierdoor voelt het dekbedovertrek lang niet zo zacht als je zou willen.

Flanel dekbedovertrek: echt voor in de winter

Een dekbedovertrek van flanel is uiteraard het hele jaar door een heerlijk zachte ervaring, maar voor de gevoelige slaper, wel echt voorbehouden aan het koude seizoen. Flanel is dik en dus erg warm.

Voor het warmere gedeelte van het jaar, kun je beter kiezen voor andere dekbedovertrekken:

  • Een dekbedovertrek van puur katoen is altijd fris en voelt al snel schoon aan, omdat je er relatief weinig in zweet en het snel absorbeert.
  • Een dekbedovertrek van satijn is nog luchtiger en geeft een gevoel van lichtheid. Heerlijk voor in de zomer en altijd chique voor op bed.
  • Ga voor een dekbedovertrek van bamboe als je een echte zweter bent.. bamboe is isolerend en heel erg absorberend. Dat betekent verwarmend in de winter en koeler in de zomer.

Hoeslakens van flanel

Maak een compleet warm nestje door naast een dekbedovertrek van flanel, ook voor flanellen hoeslakens te gaan. Zo voel je al bij de eerste stap in bed wat komen gaat: een heerlijke nachtrust en een veilig verwarmd gevoel.

Terwijl buiten de storm raast en de regen tegen de ramen slaat, draai jij je nog eens rustig om in bed..

Bijpassende woonaccessoires

Maak je slaapkamer nog gezelliger met bijpassende woonaccessoires!

  • Decoreer het bed met extra kussens.
  • Maak de vloer vrij voor een prachtige vloerkleed.
  • Drapeer een fijn plaid over de fauteuil.
  • En hang allerlei fotolijsten en fancy posters aan de muur.

Online magazine

Wil je nog meer inspiratie opdoen? In het Westwing online magazine vind je de nieuwste interieurtrends, styling tips & tricks, interviews en home updates en kun je bovendien binnen kijken in de huizen van toonaangevende interior designers en andere, inspirerende mensen.

Dekbedden bij Westwing

Waar vind je een prachtige dekbedovertrek van flanel? Bij Westwing natuurlijk! Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan dekbedovertrekken en andere accessoires voor in de slaapkamer.

Dat niet alleen. Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%!

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw dekbedovertrek van flanel is nog maar één klik bij je vandaan!

Aankomende sales